Horoscopul zilei de 28 martie – zodia Berbec

Relaţia cu o persoană apropiată se îmbunătăţeşte şi acest lucru te face mai fericită. Poate fi vorba de sora ta. În plus, Mercur aduce o veste bună la serviciu din partea unui șef.

Horoscopul zilei de 28 martie – zodia Taur

Ai parte de veşti bune legate de bani şi de alte avantaje materiale pe care le poţi obţine, dacă începi o colaborare pe lângă serviciul tău obișnuit. Este o zi bună pentru activități noi.

Horoscopul zilei de 28 martie – zodia Gemeni

Nu este exclus să apară mici necazuri trecătoare, în relaţia cu vecinii sau cu prietenii de familie. Dacă nu contează opiniile lor, mergi mai departe pe drumul tău și nu te lăsa influențată!

Horoscop 28 martie – zodia Rac

Ține cont de dorințele de azi ale partenerului tău. Încearcă să nu mai amâni proiectele importante pentru relația voastră de cuplu. Discuţiile neplăcute răsar din senin, uneori nici nu mai ştii de ce v-aţi supărat.

Horoscopul zilei de 28 martie – zodia Leu

La serviciu, lucrurile se complică. Unii colegi par să aibă pretenţii prea mari, ceea ce s-ar putea să dăuneze relaţiilor de muncă. Până la sfârşitul zilei trebuie să găsești soluții rapide.

Horoscopul zilei de 28 martie – zodia Fecioară

Relaţia de dragoste are de suferit din cauza faptului că ai tot mai puțin timp liber. Ia măsuri și încearcă să te eliberezi de obligațiile de serviciu după amiază și să fii alături de soțul tău.

Horoscopul zilei de 28 martie – zodia Balanță

Fii mai îndrăzneaţă cu persoanele mai puţin cunoscute şi le vei cuceri încrederea. Poate fi vorba de colegii de serviciu cu care nu ai mai colaborat până acum, dar care îți vor aprecia ideile.

Horoscop 28 martie – zodia Scorpion

O situaţie dificilă din familie se va încheia datorită ajutorului unui frate. El va susține financiar cheltuieli pe care tu nu le poți susține, mai ales dacă este vorba de sănătatea părinților.

Horoscopul zilei de 28 martie – zodia Săgetător

Dimineața primești sprijin la serviciu și închei un proiect important. După amiaza vei fi mai liberă să faci ceea ce îți place, să petreci mai mult timp cu familia sau cu bărbatul pe care îl iubești.   

Horoscopul zilei de 28 martie – zodia Capricorn

Azi este o zi bună să te ocupi mai mult de tine și chiar să ceri o zi liberă de la serviciu. Ar fi timpul să te centrezi pe activitățile tale preferate, ca să te simți mai independentă și mai optimistă.

Horoscopul zilei de 28 martie – zodia Vărsător

La serviciu, fereşte-te de negocieri, deoarece sunt șanse mici să câștigi, dacă nu ai o strategie foarte clară. Mai bine lași proiectele complexe pentru mai târziu.

Horoscopul zilei de 28 martie – zodia Pești

Se aglomerează iar treburile urgente legate de serviciu. Nu se va produce nicio schimbare importantă, dacă șefii sunt plecați sau nu se implică, dar este recomandabil să nu laşi nimic la voia întâmplării.