Horoscopul zilei de 28 mai – zodia Berbec

Poţi avea surprize neplăcute din partea persoanei iubite, chiar dacă ţi se pare că o cunoşti foarte bine. Dorinţele voastre nu mai coincid azi, iar planurile de viitor se vor schimba.

Horoscopul zilei de 28 mai – zodia Taur

Eşti preocupată de cheltuielile care se anunță în viitorul apropiat. Ai planuri mari şi vei avea nevoie de un împrumut ca să te descurci. Apelează mai întâi la prieteni chiar azi!

Horoscopul zilei de 28 mai – zodia Gemeni

Va fi o zi bună din punct de vedere financiar, pentru că vei primi bani sau vei profita de niște bani ai altor persoane. Dar îi vei folosi și în avantajul lor.

Horoscopul zilei de 28 mai – zodia Rac

Te poţi aştepta oricând ca persoana iubită sau unul dintre părinții tăi să se răzgândească asupra deciziilor luate şi să îţi strice planurile. Ziua aceasta poate fi mai dificilă pentru proiectele tale.

Horoscopul zilei de 28 mai – zodia Leu

Marte pune gaz pe foc tocmai când crezi că ai organizat lucrurile în favoarea ta. S-ar putea ca prietenii să nu poată fi alături de tine azi.

Horoscopul zilei de 28 mai – zodia Fecioară

Proiectele de serviciu stagnează o vreme. Azi, ar fi bine să nu te mai implici în activitățile dificile. Încearcă să te ocupi de lucrurile mai simple și să închei munca mai repede.

Horoscopul zilei de 28 mai – zodia Balanță

În dragoste tu deţii puterea, datorită lui Venus. Tu vei lua cele mai importante decizii în cuplu şi tot tu vei face primul pas, dacă vrei o nouă relaţie. Venus îţi oferă o nouă perspectivă.

Horoscopul zilei de 28 mai – zodia Scorpion

Sunt şanse mari să îţi găseşti un alt loc de muncă, deşi promisiunile sunt destul de vagi. Oferte serioase vor veni din partea unor prieteni cu relaţii suspuse.

Horoscopul zilei de 28 mai – zodia Săgetător

Dacă încerci să pui în practică idei costisitoare, te vei descurca mai greu cu banii, până la jumătatea lunii iunie. De aceea, ar fi bine să te ocupi de planurile simple și să nu îți irosești economiile.

Horoscopul zilei de 28 mai – zodia Capricorn

Pregăteşte-te pentru cheltuieli mari, împrumută câţiva bani de la prieteni, dacă poţi, ca să fii sigură că ai un buget consistent pentru tot ce ţi-ai propus. Va fi o zi cu provocări mari.   

Horoscopul zilei de 28 mai – zodia Vărsător

Trebuie să iei o decizie grea cu privire la o relaţie sentimentală pe care ai încercat să o păstrezi împotriva tuturor divergenţelor. Ascultă-ţi inima și nu îi lăsa pe cei din jur să te influențeze!

Horoscopul zilei de 28 mai – zodia Pești

Vei avea parte de o zi mai dificilă la serviciu, ţi se pun în cârcă responsabilităţi prea mari şi nu reuşeşti să te descurci fără ajutorul colegilor cu experiență. Dar te vei revanșa mai târziu!