Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Berbec

Atenție la emoții și nervi! Poate fi o zi mai dificilă! Este Lună nouă în Rac, iar aceasta poate accentua nervozitatea în situațiile pe care nu reușești să le controlezi ca de obicei.

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Taur

Va fi o zi bună să te ocupi mai mult de tine, să îți cauți o nouă coafeză și să își împrospătezi tunsoarea. Sau poate ești tentată să încerci o culoare specială pentru manichiura de vară.

Horoscop 28 iunie – zodia Gemeni

Evită activitățile monotone azi și încearcă ceva nou. În cele din urmă, este Lună nouă și merită să faci ceva deosebit pentru tine. Caută o prietenă dragă și invit-o la o terasă spre seară, să vă simțiți bine!

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Rac

Luna nouă tranzitează zodia ta pe 28 și 29 iunie. Emoțiile vor fi mai puternice și vei avea tendința să exagerezi, dacă se complică lucrurile la serviciu. Încearcă să fii cât mai echilibrată.

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Leu

Ocupă-te doar de problemele şi facturile urgente, pentru că restul cheltuielilor pot fi amânate. Este Lună nouă și trebuie să scapi de datorii, pentru a intra în luna iulie fără probleme financiare.

Horoscop 28 iunie – zodia Fecioară

Vin tot felul de vești, dar nu trebuie să grăbești lucrurile. Vei avea destul timp să te acomodezi cu noutățile care apar și să rezolvi problemele pe parcurs. Lucrează în echipă!

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Balanță

Vei avea parte de o zi plină, cu vizite şi prieteni care te caută insistent. Dar, dacă apar conflicte, vei găsi și oameni care vor face din țânțar, armăsar și pe care trebuie să îi ții la distanță.

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Scorpion

Se anunță câteva momente tensionate, poate o situație critică la serviciu din cauza unor colegi care își neglijează obligațiile. Vei fi nevoită să aplanezi un conflict și să oferi o recompensă celor care merită.

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Săgetător

Mergi la un film sau la o terasă, distrează-te cu prietenii sau organizează o scurtă călătorie să vizitezi un oraș plin de viață și plin de atracții turistice, dacă ești în concediu. Azi merită să te distrezi!

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Capricorn

Dacă beneficiezi de timp liber, încearcă să te distrezi, să călătorești sau să găsești un hobby care te va ajuta să îți faci noi relații. Te-ai putea înscrie la cursuri artistice, dacă ai talent.

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Vărsător

Verifică bine toate informaţiile pe care le afli legate de locul tău de muncă. Zvonurile pe care le auzi ar putea fi neadevărate şi te pot determina să iei o decizie greşită.

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Pești

Dacă eşti hotărâtă să faci o schimbare în profesie, este un moment prielnic să cauţi un alt loc de muncă sau să încerci să înveţi o meserie nouă. Luna nouă poate deschide noi oportunități.