Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Berbec

Este o zi bună pentru noi proiecte la muncă, deoarece vei reuși să colaborezi cu oameni care te vor sprijini. Este un moment bun să pui la punct diverse acte și documente importante.

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Taur

Apar șanse noi, dacă ești în căutarea unui loc de muncă. Încearcă să fii mai atentă la ofertele de pe piață sau ia legătura cu o agenție de recrutare și vei primi vești bune.

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Gemeni

Încearcă că consumi cât mai puține dulciuri, mai ales dacă te confrunți cu probleme medicale sâcâitoare sau cu dureri de cap. Ai nevoie de o dietă cu mai multe salate proaspete.

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Rac

Totul pare să meargă ca pe roate încă de luni dimineața. Vei avea câteva discuții la serviciu legate de proiecte noi sau de clienți noi. Lucrurile vor merge mai bine de azi!

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Leu

Începi câteva lucruri noi, descoperi activități plăcute pe care le-ai ignorat sau pe care le credeai costisitoare. Este o perioadă a experiențelor și a noutăților, în care trebuie să te și distrezi.

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Fecioară

Astrele iubirii prevăd o nouă relaţie de dragoste şi o perioadă plină de călătorii. Vei pleca deseori de acasă pentru a te întâlni cu persoana iubită, iar azi va fi prima întâlnire mai serioasă.

Horoscop 28 iunie – zodia Balanță

Planurile tale mai vechi vor fi abandonate și trebuie să te gândești la alte proiecte. Vestea bună este că vei avea mai mult timp liber și că vei putea reveni la obiceiurile frumoase din trecut.

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Scorpion

O veche prietenă îţi cere ajutorul și trebuie să te gândești la o soluție salvatoare, chiar dacă aceasta presupune să faci un mic sacrificiu pentru ea. Ajutorul tău va fi foarte important.

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Săgetător

Apar tensiuni în cuplu și te simţi dată la o parte din planurile celuilalt. Și azi, și poate și în zilele următoare, va trebui să vă ocupaţi fiecare de problemele voastre.

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Capricorn

Pot apărea mici probleme la serviciu, mai ales dacă există două echipe adverse în birou. Dacă încerci să intervii unde nu este cazul, vei stârni supărare.

Horoscop 28 iunie – zodia Vărsător

Ai parte de o zi mai încărcată. În fiecare moment se iveşte ceva nou de făcut, ceva neprevăzut. Majoritatea treburilor care îţi ocupă timpul se vor rezolva mai uşor dacă ceri sfatul prietenilor.

Horoscopul zilei de 28 iunie – zodia Pești

Va fi o zi bună la serviciu, fie că vei rezolva mai ușor treburile rămase de săptămâna trecută, fie că vei avea o întâlnire plăcută cu șefii pentru a pune la cale proiecte noi.