Horoscopul zilei de 28 iulie – zodia Berbec

La serviciu, se cere mai multă implicare. Dacă ți se cere să lucrezi peste program, cântăreşte avantajele şi negociază un bonus mai mare pe lângă salariu. Poate fi în avantajul tău.

Horoscopul zilei de 28 iulie – zodia Taur

Ziua de 28 nu este chiar cea mai bună pentru zodia ta. Apar obstacole imprevizibile, iar unele din planurile tale vor fi amânate până când vei beneficia de condiţii mai bune pentru a le realiza.

Horoscopul zilei de 28 iulie – zodia Gemeni

Venus te poate ajuta să reiei o legătură din trecut, mai ales dacă eşti dispusă să treci cu vederea amintirile mai puțin plăcute. Este o zi bună să lămurești lucrurile neclare din relația voastră. 

Horoscopul zilei de 28 iulie – zodia Rac

La serviciu, problemele mici din trecut, care nu au fost rezolvate la timp, vor lua proporţii. Poţi pierde controlul asupra unor situaţii care vor fi preluate de colegi cu mai multă experienţă.

Horoscopul zilei de 28 iulie – zodia Leu

Astrele te avertizează asupra unor probleme de sănătate care te vor obliga să faci cheltuieli neprevăzute. Nu sta pe gânduri și cere sfatul medicului de familie, dacă apar simptome mai grave.

Horoscop 28 iulie – zodia Fecioară

Deşi primeşti bani, în acest interval, nu reuşeşti să pui nimic deoparte şi te descurci mai greu financiar. Azi și mâine ar fi bine să nu cheltuiești nimic, să pui bani deoparte pentru weekend.

Horoscopul zilei de 28 iulie – zodia Balanță

O veste la care nu te aşteptai îţi poate aduce o mulţime de necazuri în viaţa personală. Poate că persoana iubită este concediată sau ia decizii riscante, fără să te consulte. Mare atenție cum discuți cu ea!

Horoscopul zilei de 28 iulie – zodia Scorpion

Obligaţiile de la serviciu îţi acaparează timpul liber pentru o perioadă scurtă de timp. Și azi, și în următoarele zile trebuie să faci un efort mai mare pentru a finaliza un proiect mai dificil.

Horoscopul zilei de 28 iulie – zodia Săgetător

Ar fi bine să te abții de la cheltuieli azi . Poţi pune banii deoparte pentru alte planuri pe care ţi le vei face la început de august. Miercuri este o zi bună pentru idei creative și planuri, dar nu pentru cumpărături.

Horoscop 28 iulie – zodia Capricorn

Veţi face planuri în doi mult mai uşor, în această perioadă în care Casa iubirii este protejată de Venus. Chiar dacă mai apar discuţii contradictorii, veţi fi de acord amândoi că vă trebuie o schimbare.

Horoscopul zilei de 28 iulie – zodia Vărsător

Cheltuielile tale cresc azi, iar cea mai mare parte a cumpărăturilor este dedicată familiei. S-ar putea să fii nevoită, la un moment dat, să împrumuţi bani de la părinți sau de la frații care te pot ajuta.

Horoscopul zilei de 28 iulie – zodia Pești

Planurile mai importante pe care ţi le-ai făcut cu persoana iubită vor fi mai greu de realizat. Apar obstacole acolo unde te aştepţi mai puţin. Mai bine aștepți o zi mai prielnică!