Horoscopul zilei de 28 ianuarie – zodia Berbec

Va fi o zi bună, cu o energie în creștere, datorită Lunii pline din Leu. Dacă aștepți un mesaj sau un răspuns de la cineva, acesta va veni curând. Luna plină va pune accentul, însă, și pe emoții.

Horoscopul zilei de 28 ianuarie – zodia Taur

Va fi o zi plină și bună. Luna aflată acum în faza de Lună Plină, intră în zodia Leului de unde va pune accentul pe afaceri, câștiguri și relațiile profesionale bune.

Horoscopul zilei de 28 ianuarie – zodia Gemeni

Te concentrezi asupra banilor și economiilor tale și discuți despre acest subiect în familie. Te gândești la investiții importante pentru viitorul apropiat.

Horoscopul zilei de 28 ianuarie – zodia Rac

Este Lună plină în Leu, iar starea ta de spirit va fi schimbătoare. Dimineața s-ar putea să fii foarte nervoasă, dar spre seară trebuie să te echilibrezi emoțional pentru copii.

Horoscopul zilei de 28 ianuarie – zodia Leu

Este Lună plină în zodia ta și este o zi prielnică pentru câștiguri. Îți va merge bine, iar astrele te sfătuiesc să îți achiți datoriile cât mai curând, mai ales datoriile către prietenii apropiați.

Horoscopul zilei de 28 ianuarie – zodia Fecioară

Luna plină de azi va avea o influență benefică asupra relațiilor de serviciu și asupra activităților tale. Dacă trebuie să negociezi un contract, vei avea șansa să obții avantajele pe care le urmărești.

Horoscopul zilei de 28 ianuarie – zodia Balanță

Evită complicațiile și promisiunile pe care nu le poți onora. Marte retrograd ar putea provoca acum tot felul de probleme, vorbele tale vor fi răstălmăcite, iar intențiile tale pot fi înțelese greșit.

Horoscopul zilei de 28 ianuarie – zodia Scorpion

Luna plină din Leu te poate ajuta mult azi. Vei resimți puternic influența ei asupra relațiilor de familie, dar și asupra proiectelor de suflet pe care le vei finaliza.  

Horoscopul zilei de 28 ianuarie – zodia Săgetător

Marte retrograd ar putea ridica noi obstacole în relația de cuplu, dacă existau deja tensiuni între voi doi. Încearcă să faci un compromis, să îi faci pe plac persoanei iubite și să treci cu bine peste greutăți.

Horoscopul zilei de 28 ianuarie – zodia Capricorn

Vei avea parte de vești bune la serviciu, de la șefi sau de la persoanele care îți oferă anumite servicii. De asemenea, veștile legate de bani vor sosi mai repede.

Horoscopul zilei de 28 ianuarie – zodia Vărsător

Luna plină din Leu poate readuce în discuție o boală mai veche sau poate amplifica simptomele ei dureroase. Dacă ai afecțiuni cronice, vorbește cât mai curând cu medicul de familie.

Horoscopul zilei de 28 ianuarie – zodia Pești

Evită să te implici în conflictele dintre prieteni sau dintre rude. Uneori, a treia persoană poate încurca lucrurile, în loc să le descurce. Fii diplomată și vorbește cu toți, fără să iei partea nimănui.