Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Berbec

Numără banii care îţi mai rămân până la Revelion şi încearcă să faci mai puţine cumpărături. Astrele te avertizează că vei avea probleme financiare serioase la început de ianuarie, dacă nu ești chibzuită.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Taur

Fă-ţi un program cât mai simplu pentru Revelion şi toţi cei din jurul tău vor fi mulţumiţi. Nimeni nu se aşteaptă la ceva extraordinar, dar vor fi foarte fericiţi dacă vei petrece alături de ei.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Gemeni

Eşti hotărâtă să obţii anumite lucruri sau anumite promisiuni din partea persoanelor apropiate şi rişti să le strici buna dispoziţie. Încearcă să fii mai puţin posesivă cu oamenii care sunt alături de tine.

Horoscop 28 decembrie – zodia Rac

Pot apărea discuţii neplăcute în familie din cauza banilor şi din cauza pregătirilor pentru Revelion. Trebuie să faci un compromis pentru prieteni, astfel încât toată lumea să fie mulţumită în prima zi a noului an.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Leu

Primeşti veşti care nu te bucură în mod deosebit, dar trebuie să accepţi situaţia aşa cum este. dacă ai niște bani puși deoparte pentru micile tale plăceri, nu trebuie să te mai necăjești degeaba.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Fecioară

Fii deschisă cu prietenii cu care îţi petreci timpul liber. Dacă te întâlneşti cu ei doar din obligaţie, îşi vor da seama şi vor apărea momente stânjenitoare între voi. Azi este o zi bună pentru relațiile de pritenie.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Balanță

Pot apărea probleme în cuplu. Este posibil ca partenerul tău să fie dezamăgit de modul în care ați petrecut în ultimele zile. Poate că aştepta ceva de la tine şi nu ai reuşit să îi îndeplineşti dorinţele.

Horoscop 28 decembrie – zodia Scorpion

Te bucuri de câteva zile libere şi vei petrece mai mult timp cu persoana iubită. Venus prevede că veţi reuşi să realizaţi azi o parte din lucrurile la care v-aţi gândit săptămâna trecută.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Săgetător

Este o perioadă benefică pentru câştiguri. Ai toate şansele să recuperezi bani sau să primeşti ceea ce ţi se datorează. Se pare că cineva îți trimite bani, deși nu te așteaptai să te mai ajute în aceste zile.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Capricorn

Încearcă să scapi de vechituri şi să îţi înnoieşti garderoba pentru Revelion și pentru începutul noului an. Poate fi o zi bună să cumperi aparatură modernă, dacă ai nevoie de un telefon sau televizor nou.    

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Vărsător

Îţi petreci timpul liber alături de prieteni şi te distrezi mai mult în aceste zile. Dacă nu ești plecată în vacanță, azi ar trebui să faci un efort şi să repari ceea ce nu mai funcţionează cum trebuie prin casă.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Pești

Te ocupi mai mult de casă și de micile treburi gospodărești la care te ajută și copiii. În plus, este o zi foarte bună să îţi ajuţi părinţii să ducă la bun sfârşit treburile mai grele. Vor fi încântați să te știe aproape de ei.