Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Berbec

Dacă te întorci la muncă, te lovești de probleme noi, pe care nu le poți rezolva decât cu ajutorul celorlalți. Chiar dacă unii mai mult te încurcă, decât te ajută, ar fi bine să păstrezi o relație bună cu toți.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Taur

Vei avea mai mult timp liber să te ocupi de treburile minuțioase pe care le-ai amânat după Crăciun. Va fi o zi bună să faci curățenie în actele și hârtiile importante ale familiei.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Gemeni

Bugetul tău este mai sărac după Crăciun, dar ești mulțumită că ai reușit să cumperi câteva cadouri frumoase. Dacă ai nevoie de bani, se pare că vei găsi un prieten înțelegător.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Rac

Venus poate amplifica problemele mai vechi din cuplu, dacă nu ați reușit să le rezolvați înainte de Crăciun. Este suficient să lăsați orgoliile deoparte și veți depăși momentele critice.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Leu

Ai șanse mari să scapi de o datorie veche. Cineva din trecut, față de care te simțeai obligată, te va căuta azi pentru a reface legăturile frumoase dintre voi.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Fecioară

Mercur promite o zi frumoasă în familie și vești bune de la părinți. În schimb, situația materială va fi mai dificilă și trebuie să amâni cumpărăturile costisitoare, dacă nu ai un buget de rezervă.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Balanță

Fii discretă la serviciu și nu duce mai departe veștile neplăcute sau zvonurile. Se anunță schimbări care pot avea consecințe neplăcute pentru unii dintre colegi.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Scorpion

Dacă muncești azi, unele activități importante de la serviciu se vor desfășura cu greutate. Este posibil ca planurile tale să fie date peste cap, dar le vei organiza mai bine după Anul Nou.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Săgetător

Este timpul să îți faci un plan de economii după Crăciun și să pui deoparte banii pe care îi poți câștiga la sfârșitul lunii decembrie. Este o zi bună să verifici ce mai ai de plată luna aceasta.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Capricorn

Profită de tranzitul lui Mercur prin semnul Vărsătorului și fă-ți planuri să te vezi cu prietenii. Fii prundentă din cauza epidemiei de coronavirus, dar merită să stai la o cană de vin fiert cu prietenele tale mai pe seară.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Vărsător

Acordă mai multă atenție relațiilor de familie și adu-ți aminte de rudele pe care le vezi mai rar. Este o zi bună să îți suni frații sau cumnații, verișorii care trăiesc în alte localități.

Horoscopul zilei de 28 decembrie – zodia Pești

Te așteaptă un eveniment deosebit sau o veste care îți dă planurile peste cap. Depinde numai de tine, dar este posibil să iei o decizie și să petreci altfel sfârșitul de an.