Horoscopul zilei de 28 aprilie – zodia Berbec

La serviciu, fereşte-te de negocieri, deoarece nu vei câştiga. este o zi în care trebuie să fii conciliantă și să încerci să înțelegi și punctul de vedere al celorlalți colegi, chiar dacă nu îți convine.

Horoscopul zilei de 28 aprilie – zodia Taur

Mercur îți poate încurca planurile și ar fi bine să te abții de la investiții sau cumpărături. Cheltuiește bani doar dacă te ocupi de proiecte personale sau doar dacă ești în călătorie.

Horoscopul zilei de 28 aprilie – zodia Gemeni

Investițiile tale pot fi bune, dar vor declanşa discuţii neplăcute în familie. Soțul sau părinții nu sunt dispuşi să accepte deciziile pe care le iei şi să renunţe la banii pe care i-au strâns până acum.

Horoscopul zilei de 28 aprilie – zodia Rac

Se pare că te vei răzgândi cu privire la ceea ce doreai să faci împreună cu familia sau cu prietenii tăi în cursul zilei de azi. Pentru mâine, fă mai multe planuri de care să te ocupi singură.

Horoscop 28 aprilie – zodia Leu

Dragostea îţi oferă surprize când te aștepți mai puțin. Nu lăsa şansele să treacă pe lângă tine. Întâlnirile care se anunță în curând ți-ar putea aduce un nou partener.

Horoscopul zilei de 28 aprilie – zodia Fecioară

Caută oportunităţi noi în plan profesional, dar trebuie să fii mai bine pregătită, dacă vrei să obţii o altă slujbă. Bazează-te pe ceea ce ştii tu, nu pe noroc sau pe întâmplare.

Horoscopul zilei de 28 aprilie – zodia Balanță

În plan sentimental, treci printr-o perioadă în care nu mai eşti deloc sigură pe tine. Dacă nu eşti fericită, mai bine rămâi o vreme singură, să te concentrezi asupra proiectelor tale personale.

Horoscopul zilei de 28 aprilie – zodia Scorpion

Te bucuri de o sumă de bani care ţi se oferă pe neaşteptate, dar nu este suficientă pentru planurile tale. Poate că reușești să mai obții un împrumut de la un frate care are o situație bună.

Horoscopul zilei de 28 aprilie – zodia Săgetător

În dragoste, apare o şansă nouă pe care nu trebuie să o laşi să îţi scape, doar pentru că urmăreşti perfecţiunea. Nu vei avea niciodată relația perfectă, dar poți fi fericită cu un om care gândește ca tine.

Horoscop 28 aprilie – zodia Capricorn

Gândește în perspectivă și nu te lăsa dezamăgită ușor de situațiile dificile de azi. Fii optimistă și nu da o tentă dramatică întâmplărilor pe care, oricum, nu le poți controla. Soluții se găsesc.

Horoscopul zilei de 28 aprilie – zodia Vărsător

Primeşti o veste deosebită, dar poate fi înșelătoare. Fii prudentă şi nu renunţa la ceea ce ai acum pentru o simplă promisiune. Și ai grijă de banii pe care i-ai adunat cu greu!

Horoscopul zilei de 28 aprilie – zodia Pești

Luna aduce un sentiment de nesiguranță și poate amplifica senzația de neputință și neliniște. Caută afecțiunea partenerului de viață sau petrece mai mult timp alături de copii.