Horoscopul zilei de 27 octombrie – zodia Taur

Profită de tranzitul lui Venus, astrul zodiei tale, prin semnul Leului şi încearcă să câştigi mai mulţi bani. Este o zi favorabilă pentru mici afaceri, negoţ sau investiţii bănoase.

Horoscopul zilei de 27 octombrie – zodia Gemeni

Evită orice discuție neplăcută cu șefii, mai ales dacă au apărut probleme pe care nu ai știut cum să le rezolvi. Marți poate fi o zi mai tensionată pentru zodia ta, dacă nu iei măsuri de precauție.

Horoscopul zilei de 27 octombrie – zodia Rac

Se pare că vei fi tot mai interesată de un bărbat cu care iei legătura datorită locului tău de muncă. Poate că azi veți trece printr-o situație în care te convinge să ai încredere în el.

Horoscopul zilei de 27 octombrie – zodia Leu

Nu uita că Mercur este încă retrograd în zodia Balanței, astfel că îţi poate pune beţe-n roate în relaţia cu persoanele apropiate, din familie sau din cercul prietenilor. Fii diplomată!

Horoscopul zilei de 27 octombrie – zodia Fecioară

Încearcă să stai departe de conflicte şi de persoanele care cer prea mult de la tine. Mercur retrograd poate provoca probleme în relaţia cu oamenii din jur, mai ales dacă sunt şefii tăi.

Horoscopul zilei de 27 octombrie – zodia Balanță

Va fi o zi mai dificilă, în care planurile de dimineață nu seamănă deloc cu ceea ce vei face după amiază. Vei fi surprinsă de niște schimbări, dar nu te alarma. Tu întotdeauna te descurci!

Horoscopul zilei de 27 octombrie – zodia Scorpion

Relația sentimentală îți oferă clipe frumoase spre seară. Poate că partenerul tău îți pregătește o surpriză și cumpără ceva ce îți dorești de multă vreme, dar nu ai avut timp să te ocupi.

Horoscopul zilei de 27 octombrie – zodia Săgetător

O ai de partea ta pe Venus, care îţi aduce în cale un eveniment deosebit sau te ajută să îţi împlineşti un vis. Este astrul speranţelor şi al câştigurilor, aşa că te poţi aştepta la un cadou.

Horoscopul zilei de 27 octombrie – zodia Capricorn

Mercur retrograd şi te sfătuieşte să pui deoparte cât mai mulţi bani. Încearcă să limitezi cheltuielile la strictul necesar, pentru a te bucura mai târziu de economiile făcute.

Horoscopul zilei de 27 octombrie – zodia Vărsător

Orice activitate, aspect sau situație deosebită legată de casă poate fi mai dificilă azi. Nu vei reuși să finalizezi nimic până spre seară, dar nici nu trebuie să grăbești lucrurile.

Horoscopul zilei de 27 octombrie – zodia Pești

Te vei confrunta cu situaţii controversate. Marte te avertizează să fii prudentă ori de câte ori apar cheltuieli neprevăzute şi să fii alături de cei dragi, care au nevoie de tine.