Horoscopul zilei de 27 februarie – zodia Berbec

Profită de timpul tău liber, lasă treburile casnice o vreme și ocupă-te doar de activitățile care îți plac, mai ales dimineața. Spre seară, oricum, vei fi mult mai ocupată cu copiii.

Horoscopul zilei de 27 februarie – zodia Taur

Profită de soarele de dimineață, încarcă-te cu energie, zâmbește și fă-ți o zi bună. Nu lăsa pe nimeni să strice momentele frumoase de la începutul acestei zile.

Horoscopul zilei de 27 februarie – zodia Gemeni

Ocupă-te de lucruri simple, îngrijește florile din ghivece sau animalele de companie și ieși la o plimbare. După amiază, evită orice discuție în contradictoriu cu partenerul de cuplu.

Horoscopul zilei de 27 februarie – zodia Rac

Venus, care se află acum în zodia Peștilor, îți poartă noroc în această perioadă! Iar azi, datorită ei, se formează o conjunctură de bun augur pentru toate proiectele tale.

Horoscopul zilei de 27 februarie – zodia Leu

Soarele și Venus te vor favoriza în următoarele trei zile. Te poți aștepta la multe noutăți și schimbări, la planuri noi din care poți avea un profit considerabil.

Horoscopul zilei de 27 februarie – zodia Fecioară

Ferește-te de împrumuturi, dacă trebuie să dai înapoi o dobândă prea mare. Este bine să ai grijă de economiile tale și să îți rezolvi problemele cu ajutorul prietenilor, dacă sunt dispuși să te ajute cu bani.

Horoscopul zilei de 27 februarie – zodia Balanță

Mercur îți scoate iar norocul în cale și te ajută să realizezi câteva dintre proiectele începute deja. Este o zi excelentă pentru a încheia o afacere sau o situașie care nu a mers prea bine.

Horoscopul zilei de 27 februarie – zodia Scorpion

Întâlnirea dintre Mercur și Venus te ajută să te bucuri de dragoste și de simpatia unor persoane care te prețuiesc pentru munca ta. Ți se va cere sfatul în familie, într-o problemă delicată.

Horoscopul zilei de 27 februarie – zodia Săgetător

Sâmbăta este o zi în care zodia ta are multe de câștigat. Profită de clipele libere și pleacă în drumeție sau mergi la o plimbare lungă cu o prietenă care te susține mereu.

Horoscopul zilei de 27 februarie – zodia Capricorn

Vei fi preocupată de bani dimineața și de cumpărăturile pe care nu le poți evita. Încearcă să îți organizezi bugetul pentru a cumpăra doar lucrurile necesare.

Horoscopul zilei de 27 februarie – zodia Vărsător

Munca ta va fi răsplătită și ultimele zile de februarie vor aduce un bonus neașteptat. Dacă lucrezi pe cont propriu, azi vei mai ocupată, dar vei avea și de câștigat.

Horoscopul zilei de 27 februarie – zodia Pești

Conjunctura astrală se schimbă radical și vei avea parte de o zi mult mai mai norocoas datorită lui Venus. Situația materială se îndreaptă și reușești să recuperezi o parte din banii cheltuiți.