Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Berbec

Bucură-te de vacanță, dacă ai liber între Crăciun și Revelion, și nu programa nimic pentru azi. Oricât ai fi tu de agitată și dinamică, o zi în care nu trebuie să faci nimic îți va prinde bine!

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Taur

Este o zi excelentă pentru socializare. Dacă dimineața o petreci acasă lângă copii, după amiaza ar fi bine să mergi în vizită la o prietenă care te așteaptă de multă vreme. Te vei bucura de relaxare și discuții plăcute.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Gemeni

Dacă lucrezi azi, încearcă să te ocupi de activitățile mai ușoare. Dacă ești liberă, nu sta nicio clipă în casă. Mergi la plimbare, pleacă la munte, mergi la prieteni la mici petreceri în familie.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Rac

Saturn te avertizează să faci mici schimbări în viaţa de zi cu zi şi să te bucuri de clipele frumoase cu mai multă inimă. Dacă tu nu faci nimic pentru tine, nu aştepta să facă ceilalţi. Renunţă la orele de muncă petrecute peste program.

Horoscop 27 decembrie – zodia Leu

La serviciu, nu se arată nicio îmbunătăţire, dacă tu nu te lupţi pentru drepturile tale. La final de an ar fi bine să discuți cu superiorii tăi despre salariu și despre condițiile de lucru care trebuie să fie îmbunătățite.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Fecioară

Îţi faci planuri mari de viitor şi toate drumurile îţi sunt deschise. Influenţa lui Mercur îşi spune cuvântul şi te ajută, chiar dacă mai întâi trebuie să cheltuieşti mulţi bani. Mai târziu, vor sosi şi câştigurile.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Balanță

La muncă, te loveşti de colegi sau de şefi care vor să se afirme cu orice preţ şi care sunt dispuşi să renunţe la zilele libere pentru a rezolva diverse sarcini. Dar, dacă tu ai dreptul să fii liberă în aceste zile, nu te lăsa intimidată.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Scorpion

Se prevede un eveniment care te obligă să faci o schimbare radicală. Este de ajuns să nu fii atentă la ceea ce se întâmplă în familie sau să ignori sfaturile părinţilor şi poţi avea de pierdut. Trebuie să fii precaută cu documentele importante.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Săgetător

Aştepţi bani sau beneficii care este posibil să întârzie câteva zile. La serviciu ai nevoie de o nouă strategie de lucru sau de alte surse de inspiraţie, dar cel mai bine ar fi să îți iei concediu.

Horoscop 27 decembrie – zodia Capricorn

Nu poţi fi mereu alături de copii când greşesc şi când trebuie să îşi plătească datoriile. De data aceasta, este timpul să îi laşi să se descurce singuri cu bani. Le poți da doar unele recomandări.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Vărsător

La serviciu, dacă trebuie neapărat să muncești azi, reuşeşti să recuperezi tot ceea ce ai lăsat în urmă. Dar nu comenta cu nimeni planurile tale legate de viitor. Gândește-te bine la ceea ce vrei și fă primele demersuri de azi.

Horoscopul zilei de 27 decembrie – zodia Pești

Grăbeşte-te să îţi închei socotelile cu toţi cei care îţi datorează bani. Bugetul tău pare să fie mai sărac înainte de Revelion şi ţi-ar prinde bine o sumă de bani în plus. Petrecerile de sfârşit de an sunt costisitoare.