Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Berbec

Evită provocările la serviciu și dialogurile contradictorii, în care nimeni nu se poate impune. Poate fi o zi tensionată pentru tine, dacă nu ești atentă la cei din jur.

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Taur

Vei fi tot mai solicitată la serviciu, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu care se dezvoltă în pofida pandemiei de coronavirus. Azi vei avea multe telefoane de dat.

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Gemeni

Unele vești pot fi alarmante, dacă te lași influențată de persoanele pesimiste. În afară de situațiile medicale grave, totul se va rezolva fără stres.

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Rac

Luni dimineața poate fi perioada cea mai bună să îți ordonezi documentele de serviciu și să pui deoparte actele care nu sunt complete. După amiaza, colegii te vor ajuta să le finalizezi.

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Leu

Neptun te sfătuieşte să încerci să îţi schimbi meseria, dacă nu eşti mulţumită de locul tău de muncă. Vei întâlni persoanele potrivite care te pot îndruma în carieră şi merită să faci o încercare. 

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Fecioară

Amână problemele dificile pentru perioade mai favorabile, în care poţi găsi sprijin la prieteni şi soluţii ieftine. Deocamdată, tranzitul lui Jupiter prin semnul Capricornului complică situaţiile delicate.  

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Balanță

Copiii și problemele cotidiene din familie îți vor acapara toată atenția după amiază. La serviciu, te poți baza pe o colegă care știe deja foarte bine ce are de făcut și va prelua o parte de grijile tale.

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Scorpion

Dacă ți se pare că este o zi prea mohorâtă, nu sta pe gânduri! Fă ceva să îți schimbi imediat starea de spirit. Ia o pauză să te delectezi cu o revistă sau cu un site bun de bancuri.

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Săgetător

Evită să vorbești prea mult despre tine și munca ta, dacă te întâlnești cu cineva de la concurență. Ziua de azi te poate provoca să intri într-o competiție, dar trebuie să rămâi echilibrată.

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Capricorn

Energia ta vitală fluctuează azi. Când te simți plină de energie, când simți că ai obosit prea repede și ai nevoie de o pauză. Poate că nu este nevoie decât de o cafea bună!

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Vărsător

Venus te îndeamnă să ceri mai mult în dragoste, să petreci mai mult timp cu persoana iubită şi să încerci să faci fiecare zi specială. Proiectele de cuplu sunt favorizate de astre azi.

Horoscopul zilei de 26 octombrie – zodia Pești

Mici schimbări în viaţa persoanei iubite îţi pot schimba programul de azi. Este posibil să apară şi discuţii neplăcute între voi, din această cauză. Fii diplomată şi nu cere mai mult decât se poate!