Horoscopul zilei de 26 martie – zodia Berbec

Ești dornică să te afirmi, să muncești și să te implici în proiecte noi, care îți vor da posibilitatea să ai realizări mai bune. Folosește energia de azi să cauți o activitate nouă, mai potrivită cu preferințele și experiența ta.

Horoscopul zilei de 26 martie – zodia Taur

Grăbește-te să îți pui în practică ideile și inițiativele mai îndrăznețe. Venus este de partea ta azi și favorizează începutul unor activități noi. Acum ai șanse mari să te bucuri de împliniri.

Horoscopul zilei de 26 martie – zodia Gemeni

Vor fi momente în care vei înțelege mai greu reacțiile persoanei iubite și trebuie să stați de vorbă pe îndelete despre intențiile ei. Poate că ceea ce își dorește ea va fi de bun augur și pentru tine în viitor.

Horoscopul zilei de 26 martie – zodia Rac

Un prieten îți poate spune că a găsit alte surse în afară de salariu și este dispus să colaboreze cu tine. Este posibil să muncești mai mult, dar pentru scurt timp, și să ajuți la rezolvarea unei situații incerte.

Horoscopul zilei de 26 martie – zodia Leu

Dacă ești hotărâtă să faci anumite investiții, să cumperi obiecte mai scumpe, acum este momentul să le cauți. Este o zi bună pentru cumpărături, mai ales dacă primești și un bonus pe lângă salariu.

Horoscopul zilei de 26 martie – zodia Fecioară

Venus este de partea ta și favorizează comunicarea. Este o zi prielnică pentru tine, cineva drag îți va aduce vești bune și evenimentele frumoase care se anunță te vor inspira.  

Horoscopul zilei de 26 martie – zodia Balanță

Astrele îți oferă șanse noi să faci lucruri deosebite și frumoase sau să obții ceea ce îți dorești. Nu te ajută cu bani, dar te vor ajuta să te apropii de oameni influenți sau să găsești clienți pentru noi afaceri. 

Horoscopul zilei de 26 martie – zodia Scorpion

Este timpul să te ocupi de activitățile costisitoare, care cer răbdare și atenție la detalii. Acum, poți discuta în familie despre proiectele de viitor ale copiilor sau, la serviciu, despre o schimbare majoră.

Horoscopul zilei de 26 martie – zodia Săgetător

Azi vei discuta mai mult despre bani, fie cu familia, fie cu superiorii tăi. Discuțiile nu vor fi întotdeauna plăcute, dar, cel puțin, vei clarifica mai multe aspecte incerte.

Horoscopul zilei de 26 martie – zodia Capricorn

Jupiter îți rezervă câteva surprize mai puțin plăcute în cursul dimineții. Dar micile greșeli pot fi corectate pe parcurs și vei reuși să depășești ușor momentele mai dificile. 

Horoscopul zilei de 26 martie – zodia Vărsător

Se anunță discuții neplăcute și mici conflicte de familie. Astrele sunt capricioase, dar dacă faci un compromis, vei reuși să împaci pe toată lumea și să eviți tensiunile.  

Horoscopul zilei de 26 martie – zodia Pești

Dacă ai planuri mari și trebuie să cheltuiești mai mult decât de obicei, fii atentă de două ori înainte de a scoate banii din buzunar. Pot apărea situații riscante și trebuie să fii prevăzătoare.