Horoscopul zilei de 26 iulie – zodia Berbec

Vei găsi mult mai repede sprijin şi soluţii eficiente pentru situaţiile dificile de azi. Dacă tu sau unul dintre membrii familiei are o problemă de sănătate, situația se va ameliora până spre seară.

Horoscopul zilei de 26 iulie – zodia Taur

Dacă ai pus bani deoparte şi eşti hotărâtă să faci o schimbare, te vei bucura din plin de ajutorul lui lui Venus. Treci la acțiune! Cumpără tot ce ai nevoie pentru a te bucura de ceea ce îți dorești azi.

Horoscopul zilei de 26 iulie – zodia Gemeni

Poate fi o zi bună să vinzi ceea ce nu îţi mai foloseşte de prin casă şi să îți modernizezi locuința. După amiaza, urmărește ofertele pentru electrocasnicele de care ai nevoie și alege cel mai bun preț.

Horoscopul zilei de 26 iulie – zodia Rac

Profită de tranzitul lui Mercur, care are o influență bună, şi ocupă-te îndeaproape de problemele familiei. Se pare că vei reuși să plătești mai repede unele facturi sau o datorie către un frate.

Horoscopul zilei de 26 iulie – zodia Leu

Profită de influenţa lui Marte, astrul relaţiilor şi al succeselor, care este favorabil acum. Îţi va deschide uşa spre noi oportunităţi în plan profesional și te va pune în legătură cu un angajator foarte serios.

Horoscopul zilei de 26 iulie – zodia Fecioară

Nu refuza nicio colaborare, dacă ţi se oferă, chiar dacă nu are legătură cu domeniul în care munceşti în prezent. Oricând poți învăța lucruri noi, mai ales dacă este vorba de o muncă plăcută.

Horoscopul zilei de 26 iulie – zodia Balanță

Dacă ești căsătorită, un nou proiect de familie vă determină să munciți cot la cot și să fiți mai apropiați. Soțul te poate ajuta să schimbi unele lucruri din locuință sau să cumperi ceva special pentru copii.

Horoscopul zilei de 26 iulie – zodia Scorpion

Vei găsi resursele necesare pentru tot ceea ce vrei să realizezi datorită unor prieteni binevoitori. O prietenă îți poate împrumuta ceva de care ai mare nevoie, dar nu ai bani suficienți pentru a-l cumpăra.

Horoscopul zilei de 26 iulie – zodia Săgetător

Generoasă din fire, Venus îţi va presăra aceste zile cu momente frumoase şi mici distracții care te vor binedispune. Vei avea o zi excelentă, dacă ești în concediu și ai plecat departe de casă.

Horoscopul zilei de 26 iulie – zodia Capricorn

Jupiter îţi va oferi ocazia de a te face remarcată la serviciu, în compania unor persoane care îţi apreciază munca. Se pare că vei fi cooptată într-o echipă nouă și vei lucra la un nou proiect mai bine plătit.

Horoscopul zilei de 26 iulie – zodia Vărsător

Te bucuri de o atmosferă frumoasă şi destinsă, acasă, în compania soțului. Dacă aveți timp, ieșiți la o cină în oraș doar voi doi, să discutați despre lucruri pe care nu le-ați mai abordat de multă vreme.

Horoscopul zilei de 26 iulie – zodia Pești

Venus îţi oferă linişte şi intimitate. Dar este posibil să apară probleme de sănătate și trebuie să fii prudentă. Ai grijă să nu depui un efort fizic prea mare, mai ales în perioada caniculară a zilei.