Horoscopul zilei de 26 februarie – zodia Berbec

Vei avea parte de o energie benefică din partea lui Jupiter, care aduce mereu vești bune. Influența marelui astru te ajută să faci ordine în problemele încurcate de familie. 

Horoscopul zilei de 26 februarie – zodia Taur

Încearcă activități noi și fii deschisă la orice schimbare. De la fiecare om întâlnit vei învăța ceva nou. Te bucuri de o zi propice proiectelor personale și vei avea succes!

Horoscopul zilei de 26 februarie – zodia Gemeni

Întâlnirea dintre Jupiter și Nodul lunar nord din zodia ta poate aduce întâmplări ieșite din comun. Fii atentă la orice situație deosebită și la veștile aflate de la apropiați.

Horoscopul zilei de 26 februarie – zodia Rac

Este ultima zi dificilă a lunii februarie, iar banii de care dispui sunt mai puțini. În curând, vor veni zile mai bune, dar, până atunci, fii precaută cu orice cheltuială.

Horoscopul zilei de 26 februarie – zodia Leu

Se anunță o zi benefică, iar tranzitul lui Venus din semnul Peștilor va favoriza rezolvarea unor probleme mai vechi. Vei reuși să îți faci și relații noi în mediul tău profesional.

Horoscopul zilei de 26 februarie – zodia Fecioară

Influența astrelor asupra zodiei tale se schimbă și vei avea mai mult noroc! Cu Venus începe să se simtă o energie mai puternică, iar Jupiter din Vărsător te va proteja și te va ajuta să îți duci planurile la bun sfârșit.

Horoscopul zilei de 26 februarie – zodia Balanță

Treci la acțiune, iar decizii singură și vei avea de câștigat! Dacă te lași influențată de persoane care nu au încredere în ele și se feresc să se implice în proiecte complexe, nu vei face niciun progres.

Horoscopul zilei de 26 februarie – zodia Scorpion

Stai departe de problemele complicate ale altora și nu te oferi să ajuți, decât dacă ești sigură că îți poți respecta promisiunea. În această perioadă, astrele retrograde pot amplifica și cele mai mici necazuri.

Horoscopul zilei de 26 februarie – zodia Săgetător

Te bucuri de o zi liniștită, lipsită de evenimente majore și vei avea ocazia să te ocupi mai mult de tine. Ar fi indicat să alegi o activitate în aer liber și să faci mișcare, să te ocupi mai mult de sănătatea ta.

Horoscopul zilei de 26 februarie – zodia Capricorn

Încearcă să scapi de datorii și de facturile restante, chiar dacă îți este mai greu acum din punct de vedere financiar. Spre sfârșitul lunii, bugetul tău va crește din nou și vei avea banii necesari pentru planurile personale.

Horoscopul zilei de 26 februarie – zodia Vărsător

Jupiter are o energie mai puternică azi și te va ajuta să îți împlinești multe dorințe. Vei reuși să te întâlnești și cu persoane dragi pe care le vezi mai rar.

Horoscopul zilei de 26 februarie – zodia Pești

Schimbările astrale de la sfârșitul lunii februarie vor proteja relația de cuplu și căsnicia. Venus se află în zodia ta și oferă un moment benefic pentru planurile de cuplu. Veți reuși să vă împliniți dorințele de azi.