Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Taur

Inventează sau învață un joc nou, pe care să îl joci în doi cu partenerul tău sau să îl jucați în familie, cu copiii. Este o zi în care nu trebuie să faci nimic altceva decât să te relaxezi și să te odihnești.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Gemeni

Primești vești amestecate de la rude sau de la prieteni care nu vor reuși să fie alături de tine prea curând. Unii dintre ei pot avea probleme în familie și au nevoie de un sfat echilibrat.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Rac

Nimic nu se compară cu o zi tihnită, petrecută în familie, o zi în care nu ai nimic de făcut decât să te odihnești. Dacă ai musafiri azi, oferă-le tuturor numai zâmbete și înțelegere.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Leu

Dacă cineva sau ceva te deranjează azi, controlează-ți stările și încearcă să fii cât mai înțelegătoare. Cine greșește, va fi admonestat mai târziu, dar nu în zi de sărbătoare.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Fecioară

Vor fi câteva momente azi în care vei înțelege mai bine starea de spirit a unor oameni și vei descoperi ce intenții ascunse au. Lasă lucrurile în voia lor, dar fii prudentă cu ei.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Balanță

O zi plină de veselie, alături de copii sau de doi, trei prieteni te va ajuta să te relaxezi. Ignoră mesajele mai puțin bune pe care le primești de la persoane care nu te apreciază.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Scorpion

În sfârșit, ai mai mult timp pentru tine, deoarece nu mai ai de făcut nimic în casă. Va fi o zi bună să te odihnești, să citești ceea ce îți place sau să cauți filme vechi pe internet.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Săgetător

A doua zi de Crăciun era o zi potrivită pentru distracții și întâlniri, dar anul acesta oamenii din jurul tău vor fi mai puțini și trebuie să fii prudentă din cauza pandemiei.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Capricorn

Vei avea o zi liniștită, cu familia sau cu cei mai buni prieteni. Profită de Sărbători și odihnește-te și evită orice situație care ar putea duce la discuții neplăcute.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Vărsător

Lasă deoparte grijile materiale, azi nu trebuie să te mai gândești decât la bucuria familiei, la relaxare sau la activități care te ajută să te echilibrezi mental și sufletește.

Horoscopul zilei de 26 decembrie – zodia Pești

O plimbare ușoară în aer liber ți-ar prinde bine după amiaza. Dar, până atunci, bucură-te de veștile pe care le primești din familie sau petrece o oră la cafea cu mama ta.