Horoscopul zilei de 26 august – zodia Berbec

Ești mult mai preocupată azi de copii, îți petreci aproape toată ziua cu ei și încerci să le oferi activități noi. Dacă vor merge la școală în curând, ar fi bine să mergeți împreună să cumpărați haine noi.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Taur

Te vei întâlni cu mama ta sau îți dorești foarte mult să mergi la părinți în vizită. Spre seară, dacă ești liberă, poți pleca la drum. Chiar dacă stau departe de tine, azi este o zi în care trebuie să fii alături de ei.

Horoscop 26 august – zodia Gemeni

Este posibil să apară vești mai puțin plăcute la serviciu, unde se preconizează unele schimbări din luna septembrie. Deocamdată, bucură-te de timpul liber și organizează o călătorie în doi pentru weekend.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Rac

Proiectele tale vor bate pasul pe loc, dacă îți cheltuiești toate economiile în vacanță. Chiar dacă simți nevoia să te distrezi și să îți cumperi tot felul de suveniruri și cadouri, ai grijă totuși de bani.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Leu

Fă o listă cu priorități și vei reuși să realizezi tot ce ţi-ai propus, chiar dacă vei fi nevoită să mai tai din cheltuieli. Este o zi bună în care vei primi sprijin și vei rezolva unele probleme fără niciun ban.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Fecioară

Dacă îţi doreşti un alt loc de muncă, Marte te va ajuta să mergi în direcţia bună pentru a-l găsi. Se pare că vei primi o ofertă sau o informație care îți va fi utilă și vei lua legătura cu un nou angajator.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Balanță

Venus te va ajuta să îţi faci relaţii frumoase cu cei din jur. Influenţa ei se va resimţi din plin în familie, unde vor dispărea disensiunile între părinţi şi copii. Legăturile de sânge au o valoare deosebită.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Scorpion

Vei fi apreciată pentru efortul pe care îl faci în numele familiei. Te aşteaptă situaţii dificile în care vei fi implicată fără voia ta şi vei fi nevoită să iei atitudine faţă de unele rude cu pretenții mari.

Horoscop 26 august – zodia Săgetător

O bună parte din planurile pe care ţi le-ai făcut dimineața se vor finaliza ușor. Vei avea mai puțin de lucru la serviciu și mai mult timp să cauți anumite informații sau produse de care ai nevoie pentru tine.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Capricorn

Venus sprijină schimbările, acţiunile temerare şi chiar încercările mai timide. Oricât de dificil ar fi să alegi o altă cale şi să faci planuri noi, merită tot efortul. Familia va fi alături de tine și cu sfaturi, și cu bani.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Vărsător

Ai ocazia să pleci din localitate pentru a-ţi găsi un loc de muncă. Vei face un drum lung din care ai putea avea de câştigat, depinde numai de sacrificiile pe care eşti în stare să le faci. Orice încercare va fi cu succes.

Horoscopul zilei de 26 august – zodia Pești

Este posibil să apară discuţii ne plăcute între tine și soțul tău cu privire la alte persoane din familie. De asemenea, cheltuielile devin un motiv de ceartă pentru voi doi, dacă nu faci compromisuri.