Horoscopul zilei de 26 aprilie – zodia Berbec

Dacă te bucuri de vacanță în continuare și nu ai de ce să te întorci la muncă, vei avea o zi excelentă. Trebuie doar să fii atentă la bugetul care ți-a mai rămas.

Horoscopul zilei de 26 aprilie – zodia Taur

Azi este o zi bună să îți aduni toate ideile, să le pui în ordine și să faci planuri pentru următoarele zile. Lucrurile încep să se așeze pe direcția pe care o dorești, dacă ești organizată.

Horoscopul zilei de 26 aprilie – zodia Gemeni

Fii activă, ocupă-te de lucrurile lăsate neterminate înainte de Paște și ia legătura cu oamenii de care ai nevoie. Va fi o zi bună pentru comunicare și pentru restabilirea unor legături.

Horoscopul zilei de 26 aprilie – zodia Rac

Este o zi foarte bună pentru planuri de cuplu, fie că le puneți în aplicare azi, fie că discutați pe marginea lor. Partenerul de cuplu poate veni cu idei foarte bune și vei fi încântată de el.

Horoscop 26 aprilie – zodia Leu

Primești ceva deosebit, ești căutată de persoane care te apreciază, ești lăudată în familie fie datorită lucrurilor pe care le-ai realizat în casă, fie datorită carierei tale.

Horoscopul zilei de 26 aprilie – zodia Fecioară

Vor fi câteva evenimente după amiază care te pun în centrul atenției la serviciu. Vei avea de discutat idei, vei ține o ședință, vei lua legătura on-line cu colegii care trebuie să te susțină.

Horoscopul zilei de 26 aprilie – zodia Balanță

Mergi înainte şi pune-ţi în practică toate ideile, chiar dacă ceilalţi le critică. Este important ceea ce doreşti tu să faci, nu ceea ce doresc cei din jur, iar energia lui Venus de azi este de partea ta.

Horoscopul zilei de 26 aprilie – zodia Scorpion

Mercur te ajută să dovedești că ideile tale sunt ingenioase, dacă nu îți asumi riscuri inutile. Colegii îndrăzneți riscă să încurce lucrurile, chiar dacă se bat cu pumnul în piept că merită unele riscuri.  

Horoscop 26 aprilie – zodia Săgetător

Ai nevoie și de puțin divertisment să capeţi mai multă energie şi să priveşti lucrurile cu optimism. Spre seara este un moment bun să te relaxezi cu prietenii apropiați sau chiar să ieși la o terasă.

Horoscopul zilei de 26 aprilie – zodia Capricorn

Dacă te necăjesc unele dureri, ar fi bine să îți faci analizele, chiar dacă nu ai nicio problemă de sănătate evidentă. Venus retrograd din această perioadă poate scădea imunitatea. 

Horoscopul zilei de 26 aprilie – zodia Vărsător

Azi ai putea avea o șansă să găseşti o nouă sursă de venituri ocazională. Sau ai putea să vinzi în profit o proprietate greu de întreținut. Atenţie, însă, la datoriile vechi care se acumulează.

Horoscopul zilei de 26 aprilie – zodia Pești

Dacă ești angajată, se anunţă schimbări salariale de pe urma cărora vei câştiga, dar trebuie să fii diplomată și să îți asumi responsabilități de care alți colegi se feresc.