Horoscopul zilei de 25 septembrie – zodia Berbec

Tranzitul lui Jupiter prin Capricorn și întâlnirea cu Saturn de azi poate aduce o zi propice pentru toate planurile tale legate de carieră. S-ar putea să fie o conjunctură favorabilă unui nou loc de muncă.  

Horoscopul zilei de 25 septembrie – zodia Taur

Se anunţă momente mai dificile pentru relaţia de cuplu. Apar provocări noi, care te obligă să faci compromisuri. Este posibil să pierzi timpul încercând să îți convingi partenerul să adopte ideile tale.  

Horoscopul zilei de 25 septembrie – zodia Gemeni

Cineva apropiat îți poate aduce vești bune și este posibil să te grăbești să iei o decizie care nu va fi prea bună pe termen lung. Gândește-te bine dacă nu ai nimic de pierdut.

Horoscopul zilei de 25 septembrie – zodia Rac

Te preocupă tot felul de chestiuni financiare, dar mai ales facturile neplătite. Te decizi să nu mai cheltuiești nimic azi, dar tot mai apar cumpărături de ultim moment

Horoscopul zilei de 25 septembrie – zodia Leu

Poate fi o zi mai dificilă, dacă nu ai grijă de sănătatea ta și dacă nu ai grijă ce mănânci. Pot apărea probleme de sănătate destul de serioase. Nu neglija simptomele, chiar dacă nu sunt însoţite de dureri.  

Horoscopul zilei de 25 septembrie – zodia Fecioară

Se anunţă o zi mai dificilă pentru relaţia de cuplu. Apar provocări noi, care te obligă să faci compromisuri. Este posibil să pierzi o sumă mare de bani, din cauza încăpățânării partenerului de cuplu.  

Horoscopul zilei de 25 septembrie – zodia Balanță

Este timpul să faci economii şi să te gândeşti la resursele de care ai nevoie pentru proiectele familiei tale. Pune bani deoparte pentru viitor şi înceacă să cheltuieşti cu măsură azi.

Horoscopul zilei de 25 septembrie – zodia Scorpion

Fereşte-te de persoanele care obişnuiesc să facă promisiuni adesea, dar nu le respectă. Este posibil să ai probleme din cauza unor promisiuni pe care te bazai, mai ales dacă este vorba de bani.

Horoscopul zilei de 25 septembrie – zodia Săgetător

Va fi o zi bună din punct de vedere financiar şi vei primi veşti bune legate de câştiguri sau de salariu. Vei avea şansa să scapi de o datorie sau să recuperezi un obiect de preţ pierdut. 

Horoscopul zilei de 25 septembrie – zodia Capricorn

Poate fi o zi extraordinară pentru relaţia de cuplu, mai ales dacă vă decideți să plecați într-o călătorie. Dacă eşti singură, nu este exclus să îţi scoată în cale partenerul potrivit pe care îl aştepţi.

Horoscopul zilei de 25 septembrie – zodia Vărsător

Începi să culegi roadele eforturilor pe care le-ai făcut de la începutul săptămânii. Poate fi o zi bună, cu vești mai bune de la serviciu din care vei afla că vei beneficia de anumite avantaje.

Horoscopul zilei de 25 septembrie – zodia Pești

cConcentrează-te asupra proiectelor pe care le-ai lăsat în urmă. Azi vei avea cele mai multe şanse să faci un progres semnificativ, dar ai grijă să nu intri în conflict cu nimeni.