Horoscopul zilei de 25 martie – zodia Berbec

Soarele traversează Casa sănătăţii şi poate amplifica simptomele unor afecţiuni pe care le ignorai. Este o zi bună să renunţi la obiceiurile nesănătoase şi costisitoare și să te îngrijeşti mai bine. 

Horoscopul zilei de 25 martie – zodia Taur

Orice ar fi, zâmbește larg de dimineață și ieși din casă cu energie. Fii sigură că va fi o zi bună, iar dacă poți face un gest omenos pentru cineva, nu mai sta pe gânduri. Fii generoasă și vei fi răsplătită!

Horoscopul zilei de 25 martie – zodia Gemeni

Venus restabileşte armonia în cuplu şi te ajută să faci alte planuri de viitor. Chiar din această seară este posibil să pleci într-o călătorie care va dura câteva zile. Și îți va prinde bine!

Horoscopul zilei de 25 martie – zodia Rac

Chiar dacă se anunţă momente dificile la serviciu, vei fi susţinută moral de cei care te apreciază. Dar este posibil ca unele persoane să critice deciziile pe care le iei. Ține cont și de opiniile lor!

Horoscopul zilei de 25 martie – zodia Leu

Planurile pe care ţi le faci cu cineva drag, fie partenerul de viaţă sau soțul, vor prinde contur. Veți începe să lucrați la ele chiar de azi. Până săptămâna viitoare, vei sărbători o reuşită! 

Horoscopul zilei de 25 martie – zodia Fecioară

va fi o zi bună, chiar dacă te așteaptă cheltuieli mai mari. Important este să faci investiţii de calitate, să te bucuri de confort și să încerci să ocolești problemele de cuplu.

Horoscopul zilei de 25 martie – zodia Balanță

Munceşti mult acasă, iar obligaţiile de familie îţi răpesc tot timpul liber. Se pare că azi vrei să faci curățenie generală sau chiar să zugrăvești, să pregătești casa pentru sărbătorile de Paște.

Horoscopul zilei de 25 martie – zodia Scorpion

Urmăreşte-ţi interesele pas cu pas. Astrele îţi oferă toate şansele să obţii lucrurile pe care le doreşti de multă vreme, poate chiar şi o mărire de salariu. Acum este momentul să recuperezi banii împrumutaţi.

Horoscopul zilei de 25 martie – zodia Săgetător

Mercur arată că vei avea mai mult noroc în relaţia cu şefii, precum şi cu persoane cu statut înalt. Întâlnirile sau ședințele de azi îți vor aduce beneficii la care nu te așteptai.

Horoscopul zilei de 25 martie – zodia Capricorn

Ai încredere în prietenii apropiaţi şi colaborează cu ei, chiar dacă propunerile lor ţi se par greu de realizat. Munca în echipă aduce avantaje mari în această zi.

Horoscop 25 martie – zodia Vărsător

Deschide un depozit în bancă pe numele copiilor sau fă o investiţie importantă pentru familie şi pentru tine. În această perioadă, merită să investești banii pe care îi câștigi, dacă ai un venit mai mare.

Horoscopul zilei de 25 martie – zodia Pești

Grăbeşte-te să rezolvi situaţiile mai delicate. Fie că este vorba de o datorie, fie că trebuie să faci un serviciu cuiva, achită-te de obligaţie înainte să apară discuţii neplăcute.