Horoscopul zilei de 25 mai – zodia Berbec

Profită de propunerile prietenilor tăi şi ieşi la o întâlnire sau la o terasă cu cei mai buni amici. La mijloc de săptămână merită să te relaxezi cu o conversație plăcută și cu un cocktail.

Horoscopul zilei de 25 mai – zodia Taur

La serviciu, este o zi mai grea, dar după ce rezolvi totul vei avea nevoie și de distracţii. Planifică o seară cu prietenele la o terasă sau doar cu copiii, în parc, să te bucuri de joaca și de jocurile lor.

Horoscop 25 mai – zodia Gemeni

Eşti asaltată de veşti şi noutăţi care îţi dau peste cap programul tău obişnuit. Ţine cont de faptul că multe zvonuri de la serviciu nu se vor adeveri, cel puţin nu în următoarele zile.

Horoscopul zilei de 25 mai – zodia Rac

Dacă nu eşti căsătorită, se pare că în dragoste vei avea concurenţă şi nu ai prea multe soluţii să rezolvi tranşant problema. Gândește-te bine dacă merită să aștepți un bărbat indecis.

Horoscopul zilei de 25 mai – zodia Leu

Primeşti veşti bune şi promisiuni atrăgătoare, dar lucrurile nu sunt pe atât de frumoase pe cât par. Orice ofertă de muncă are avantajele și dezavantajele ei. Important este să știi cum să negociezi.

Horoscopul zilei de 25 mai – zodia Fecioară

Dacă eşti singură, un iubit din trecut te va face să visezi din nou și să îți dorești să retrăiești iubirea pe care ați avut-o cândva. Totul este posibil, iar dacă el te caută nu mai pierde timpul.

Horoscop 25 mai – zodia Balanță

Jupiter îţi poate aduce veşti de la persoane interesate să colaboreze cu tine și să îţi ofere de lucru. Poate fi o zi bună să primești o ofertă de colaborare cu cineva care te apreciază.

Horoscopul zilei de 25 mai – zodia Scorpion

În familie, situaţia pare să fie tot mai bună, mai ales dacă părinții te ajută cu bani. Poate fi o zi bună să faci unele investiții în casă și să înlocuiești obiectele mai vechi și ponosite.

Horoscopul zilei de 25 mai – zodia Săgetător

Fii mai ambiţioasă în carieră pentru că se vor ivi câteva ocazii deosebite în aceste zile. Nu sta pe gânduri, dacă vezi o ofertă bună, chiar dacă ți se pare că nu ești bine pregătită pe domeniul respectiv.

Horoscopul zilei de 25 mai – zodia Capricorn

Venus se află în zodia Balanței şi impulsionează relaţiile de cuplu mai puţin stabile, care au nevoie de o schimbare pentru a-și consolida legăturile. V-ar prinde bine o seară în doi, la o terasă.

Horoscopul zilei de 25 mai – zodia Vărsător

Ai şanse mari să începi să lucrezi într-un domeniu diferit față de cel în care ţi-ai făcut deja o carieră. Poţi căpăta experienţe noi și un proiect interesant care te va ajuta pe viitor.

Horoscopul zilei de 25 mai – zodia Pești

Ar fi bine să discuţi cu şefii tăi despre nemulţumirile tale şi să pui într-o lumină favorabilă proiectele de care te ocupi. Unii dintre colegi vor încerca să scape de responsabilităţile mai grele şi să ţi le pună în cârcă.