Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Berbec

Oricât de mult ai avea de lucru, spre seară rămâi acasă pentru a petrece câteva ore cu partenerul de cuplu. Veți avea o seară liniștită și plină de dragoste, mai ales dacă vorbiți sincer unul cu celălalt.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Taur

Azi vei avea o putere de convingere extraordinară și vei reuși să negociezi situații dificile la serviciu. Va fi o zi bună pentru ședințe și pentru tot felul de discuții și planuri bune.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Gemeni

Ferește-te de persoanele care încearcă să bârfească și să denigreze persoanele din jurul tău. Chiar dacă știi că unele dintre ele au greșit, ține minte că multe lucruri se pot repara fără compromisuri.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Rac

Astrele ți-au rezervat vești bune, iar Venus colaborează cu Luna din zodia Leului și te ajută să îți împlinești un vis. Totodată, astrul nopții veghează asupra relației de cuplu și îți aduce o surpriză

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Leu

Profită de orice ocazie care se ivește în plan profesional, chiar dacă ofertele nu sunt prea generoase. Este posibil să obții o colaborare sau un loc de muncă sezonier, ceea ce te-ar ajuta financiar.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Fecioară

Persoane dragi, rude apropiate sau chiar părinții tăi vor avea nevoie de tine. Vei fi nevoită să te împarți între grijile de la serviciu și problemele de acasă, dar vei reuși să îi ajuți pe toți.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Balanță

Fă un pas hotărât, dacă primești o bună oportunitate de a lucra pe un post mai bine plătit. Este adevărat că cerințele sunt mai mari, dar vei fi mulțumită de avantaje.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Scorpion

Luna din Leu poate aduce o zi mai tensionată și mai dificilă pentru zodiile de Apă. Te poți aștepta la situații imprevizibile și la întârzieri. Atenție la cumpărăturile prea scumpe!

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Săgetător

Activitățile din jurul casei te ajută să te organizezi mai bine și poate fi o zi bună să debarasezi lucrurile de care nu mai ai nevoie. Mici probleme de sănătate ar putea apărea spre seară.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Capricorn

Frații sau rudele apropiate vor trece printr-o situație neplăcută, care poate avea consecințe și asupra planurilor tale de viitor. Se pare că au nevoie să îi ajuți din punct de vedere financiar.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Vărsător

Venus te sprijină să găsești resurse noi, chiar dacă fondurile de care dispui au scăzut. Acordă o atenție deosebită tuturor celor care îți propun o afacere, cât de mică, indiferent de câștigurile promise. 

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Pești

O vei avea pe Venus de partea ta care îți sporește câștigurile. Dacă azi trebuie să primești bani, este posibil să fie o sumă mai mare decât credeai tu la început.