Horoscopul 25 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021  – zodia Berbec

Ai cheltuieli mari și ești tentată să abandonezi unele proiectele de Sărbători, doar pentru că nu ai suficienţi bani. Dacă suma de care mai ai nevoie este mică, merită să încerci să împrumuţi de la prieteni. Important este să fii hotărâtă să duci totul la capăt, mai ales dacă trebuie să pleci o vreme de acasă, în preajma Revelionului. În dragoste, Venus veghează asupra armoniei depline și nu vor fi probleme.

Horoscopul 25 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021 – zodia Taur

Ai grijă să păstrezi lucrurile frumoase pe care le-ai obţinut de-a lungul anului. Capriciosul Marte anunţă câteva momente dificile, în urma cărora vei fi nevoită să renunţi la unele lucruri. Chiar dacă faci un compromis, dragostea, familia şi liniştea ta sufletească trebuie să fie ocrotite. La serviciu, fereşte-te să faci vreo greşeală, mai ales în primele zile ale noului an, când trebuie să fii mult mai atentă. 

Horoscopul 25 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021 – zodia Gemeni

Sfârşitul anului se anunţă îmbelşugat, dar banii nu vor rămâne prea mult în portofelul tău. Dacă ai datorii mari sau rate la bancă, ar fi bine să te abţii să faci cadouri prea costisitoare de Crăciun. Lasă deoparte şi o rezervă pentru petrecerile de Revelion. Venus din Săgetător anunţă o perioadă extraordinară pentru relaţia de cuplu, cu multe surprize frumoase, îndeosebi după Revelion, când vei avea timp liber.

Horoscopul 25 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021 – zodia Rac

Îți place să comunici cu oamenii, orice ar fi. Comunicarea este punctul tău forte în situaţiile neplăcute. În orice conflict, vei reuşi să dai dovadă de diplomaţie şi să respecţi interesele tuturor. Iar, dacă nu găseşti nicio soluţie, mai bine eviţi întâlnirile neplăcute. În preajma Sărbătorilor de iarnă, încearcă să menţii relaţii bune cu fiecare dintre persoanele apropiate şi să le oferi un mic dar, chiar dacă este simbolic.

Horoscopul 25 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021 – zodia Leu

Vor fi zile mai tensionate din cauza relației de cuplu, unde te simți pusă la test. Lucrurile se vor îndrepta în apropierea Crăciunului când vei petrece mai mult timp liber cu persoana iubită şi orice motiv de îndoială sau gelozie va dispărea. De Sărbători, fii generoasă şi caută cadourile potrivite din timp. Prietenii se bazează pe prezenţa ta la petreceri, dar fii precaută în privința locurilor cu prea multe persoane.

Horoscopul 25 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021 – zodia Fecioară

Cheltuiești destul de mult, bugetul tău scade de la o zi la alta, dar eşti mulţumită de cadourile şi surprizele pe care le faci celor dragi de Crăciun. Dacă reuşeşti să organizezi şi o petrecere deosebită de Revelion, vei avea Sărbători de vis. Nu este exclus să apară câteva probleme de sănătate în familie, după Revelion, dar vor fi trecătoare şi nu vei merge de două ori la medic.  

Horoscopul 25 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021– zodia Balanță

Vor fi câteva zile mai dificile pentru relația de cuplu, după ce trece Crăciunul. Dacă eşti implicată într-o relaţie de lungă durată, între voi se insinuează gelozia. Vei avea nevoie de multe dovezi de dragoste pentru a merge mai departe. În ultimele zile din luna decembrie va veni o perioadă de-a dreptul furtunoasă pentru relaţia de cuplu, dar vacanţa de Revelion va aduce zile senine și mai multă pasiune. 

Horoscopul 25 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021 – zodia Scorpion

Profită din plin de perioada de liniște de după Crăciun. Chiar dacă mai ai de lucru, încearcă să îți faci treburile de acasă, de la distanță. Munca va fi monotonă, dar va sosi curând Revelionul și îți va aduce câteva zile pline de surprize. Sunt șanse mari să te întâlnești cu o prietenă sau cu o rudă din străinătate, care reușește să vină acasă. Vizitele persoanelor dragi îţi vor ridica moralul şi vor da culoare vacanţei.   

Horoscopul 25 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021 – zodia Săgetător

Mai e puţin până se încheie anul, iar dacă nu ai câştigat nimic până acum, cu siguranţă vei avea o surpriză frumoasă spre sfârşitul lunii decembrie. Mare atenţie ce faci cu banii care pică din cer. Caută cadouri inspirate, de calitate, care să reflecte preţul pe care eşti dispusă să îl plăteşti. Înainte de Revelion, cumpărăturile sunt principala ta preocupare, dar din ianuarie trebuie să fii iar cumpătată.

Horoscopul 25 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021 – zodia Capricorn

Abia se încheie mica petrecere de Crăciun și te pregătești de Revelion! Va fi multă muncă şi acasă, şi la serviciu, alergătură şi cumpărături… ultimele zile înainte de Anul Nou vor fi agitate. Dar nimic nu se compară cu după-amiezile petrecute în familie sau cu persoana iubită, în timp ce vă faceţi planuri de vacanţă. Dragostea îţi oferă zile excelente şi motive noi să sărbătoreşti cu o cupă de şampanie.

Horoscopul 25 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021 – zodia Vărsător

Începe o perioadă nouă în viața ta, în preajma Revelionului din acest an. Jupiter și Saturn vor trece din Capricorn în Vărsător și, treptat, se vor produce schimbări din care vei avea de câștigat. Chiar din primele zile din ianuarie vei reuşi să aduni un buget consistent pentru toate planurile de la începutul anului. Banii care se adună în portofel vor contribui şi la armonia din familie și vei fi mult mai fericită.

Horoscopul 25 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021 – zodia Pești

Mai ai câteva zile de muncă înainte de Revelion și nu te poți gândi la relaxare înainte de a termina toate treburile urgente de la serviciu. Ai şansa să obţii o primă în curând, dar rezultatele tale la sfârşit de an ţin de eforturile pe care le faci pe ultima sută de metri. La trecerea dintre ani, o petrecere simplă în familie îți arată cât de bine și cât de fericită poți fi alături de oamenii care te iubesc cu adevărat.