Horoscopul zilei de 25 august – zodia Berbec

Încearcă să îți organizezi mai bine treburile zilei pentru a profita vineri de o zi liberă. Dacă lucrezi azi și pentru mâine, vei avea parte de un weekend mai lung și poți pleca în călătorie.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Taur

Ai nevoie de sprijinul emoțional al mamei tale sau al unei prietene foarte dragi. Azi poate fi o zi cu vești neplăcute și vei avea nevoie de cineva cu care să vorbești și să îți rezolvi problemele emoționale.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Gemeni

Poate fi o zi cu noutăți la birou. Poate că vei pleca pe teren să rezolvi o situație deosebită, ceea ce nu s-a mai întâmplat de multă vreme. Îți prinde bine să mai iei contactul direct cu clienții.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Rac

Este posibil să primești o veste neplăcută legată de salariu. Dacă azi sau în următoarele zile se dau salariile în compania ta, cine le calculează este posibil să greșească și să primești o sumă mai mică.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Leu

Vei avea câteva şanse să avansezi în carieră, să ocupi un post mai potrivit cu experienţa ta profesională sau să găseşti un alt loc de muncă. Dar trebuie să te pregătești pentru un interviu complex.

Horoscop 25 august – zodia Fecioară

Apar conflicte, dar este posibil ca unele dintre situaţiile delicate să fie rezolvate pe cale amiabilă, discutând deschis cu ceilalţi parteneri despre avantajele şi obligaţiile lor. Va fi o zi tensionată!

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Balanță

Trebuie să fii precaută cu banii, să dai socoteală persoanelor apropiate ce planuri ai şi cum vrei să le pui în practică. Critici vor fi destule, dar trebuie să fii optimistă! Venus este de partea ta.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Scorpion

Dacă te pregătești de concediu, verifică de două ori toate activitățile pe care vrei să le finalizezi azi. Ceea ce depinde de tine se rezolvă ușor. Mai greu este să îi convingi pe colegi să lucreze la timp.

Horoscop 25 august – zodia Săgetător

Organizează-ţi timpul mai eficient şi lasă pe altă dată treburile care nu sunt urgente. Sunt multe lucruri de făcut acasă și te poți ocupa pe îndelete de ele, dacă le rezolvi pe parcurs.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Capricorn

Păstrează o atitudine rezervată, dacă ţi se cere părerea cu privire la situaţii delicate. Dacă iei o decizie pripită sau nepotrivită, nu știi niciodată cine are de suferit și ce reproșuri îți vor aduce.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Vărsător

Ai grijă de sănătatea ta şi foloseşte energia astrelor să te menții în formă! Venus arată că poți avea o zi dinamică și merită să mergi la sală, să faci o plimbare cu bicicleta sau cu nepoții.

Horoscopul zilei de 25 august – zodia Pești

Este posibil ca cineva drag să îţi ceară ajutorul într-un moment delicat şi să nu poţi face nimic pentru el. Dar, dacă se poate rezolva totul cu bani, nu sta pe gânduri și cumpără tot ce are nevoie.