Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Berbec

Profită de tranzitul lui Venus, astrul care îţi aduce mereu vești bune, şi fii mai ambiţioasă la serviciu. Ai toate şansele, începând de azi, să te impui şi să obţii anumite avantaje.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Taur

Oricât de neplăcute ar fi unele momente de azi, probleme vor apărea mereu și trebuie să te detașezi de ceea ce nu te afectează personal. Spre seară bucură-te de lectura unei cărți rafinate sau de un film.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Gemeni

S-ar putea să mai apară provocări și mici discuții neplăcute cu partenerul de viață sau cu unul dintre șefi, care nu înțelege prea bine cât timp durează pentru a rezolva unele probleme.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Rac

Te bucuri de influenţa generoasă a lui Venus, care traversează acum zodia de Foc a Leului. Astrul iubirii şi al câştigurilor îţi va aduce, cu siguranţă, veşti bune legate și de bani și de relaţia de cuplu.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Leu

Relaţiile cu cei din jur devin mai tensionate. Este posibil să apară probleme de comunicare cu unele persoane care nu ţin niciodată cont de opinia ta. De data aceasta, poţi schimba situaţia!

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Fecioară

Azi ai de a face doar cu treburi de rutină, care te plictisesc. Dar este mai bine să te plictisești, decât să te confrunți cu probleme greu de rezolvat. Spre seară, gândește-te la un hobby.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Balanță

Îndatoririle tale în familie vor fi mai mari și de azi este posibil să te ocupi de o situație pe care altă dată ar fi rezolvat-o părinții tăi. Nu te necăji, pentru că tu vei găsi o soluție mai rapidă.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Scorpion

Providența te păzește azi să nu iei vreo decizie pripită. Încearcă să cântărești bine lucrurile, dacă te afli în fața unei alegeri mai dificile. Nimeni nu te va sprijini, trebuie să decizi singură.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Săgetător

După o zi destul de monotonă, cu multă muncă sau cu treburi casnice plictisitoare, ți-ar prinde bine să ieși la o terasă cu o prietenă bună și să mai discutați despre voi două.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Capricorn

Luna din Capricorn te avertizează că poţi avea probleme de sănătate destul de serioase. Nu neglija simptomele care apar peste noapte, chiar dacă nu sunt însoţite de dureri.  

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Vărsător

Azi, ai un tonus bun și ai chef de distracție. Chiar dacă ceilalți nu ai timp pentru tine, ai o mulțime de activități plăcute în care să te implici. Dar ți-ar prinde bine și o plimbare relaxantă.

Horoscopul zilei de 24 septembrie – zodia Pești

Copiii sunt mai solicitanți azi și trebuie să lași deoparte activitățile mai puțin importante și să te ocupi de ei. Vor avea nevoie de un proiect nou, să le stimulezi creativitatea.