Horoscopul zilei de 24 ianuarie – zodia Berbec

Ești norocoasă, dacă ai o zi liberă azi, pentru că nu toți angajații se bucură de Ziua Unirii Principatelor Române. Profită din plin dacă ai liber și organizează o masă gustoasă cu toți cei dragi din familie, inclusiv cu frații.

Horoscopul zilei de 24 ianuarie – zodia Taur

Gândește-te la prioritățile din această săptămână, mai ales dacă ai o zi liberă și ai mai mult timp pentru activitățile tale. Te ajută dacă faci o listă cu obiectivele imediate și cu banii de care dispui pentru fiecare.

Horoscopul zilei de 24 ianuarie – zodia Gemeni

Ți-ar prinde bine să vorbești cu o prietenă dragă, cu sora ta, cu bunica sau cu cineva foarte drag din familie de care îți este dor. Dacă ești liberă, mai bine te urci în mașină și te duci să le faci o vizită.

Horoscopul zilei de 24 ianuarie – zodia Rac

A fost un weekend relaxant, poate că ai fost la o plimbare sau te afli încă la munte, la ski. Este o zi excelentă să faci mișcare, să faci puțin sport sau să te joci cu copiii, mai ales dacă aveți zăpadă.

Horoscop 24 ianuarie – zodia Leu

Dragostea are de suferit, dacă ești prea orgolioasă. Trebuie să fii mai înţelegătoare. Învaţă din greşeli şi lasă lucrurile să se desfăşoare în ritmul lor firesc. Partenerul de viață va fi mai afectuos cu tine.

Horoscopul zilei de 24 ianuarie – zodia Fecioară

Dacă ai idei noi, încearcă să le aplici treptat, pentru că nu vor fi pe placul tuturor celor din familie. Dacă încerci să faci schimbări dramatice, nu vei face decât să atragi necazurile.

Horoscopul zilei de 24 ianuarie – zodia Balanță

Gândește-te bine dacă ar fi indicat să faci cursuri de recalificare sau să mergi la un curs de specializare oferit de compania în cadrul căreia lucrezi. Important este să înveţi lucruri noi și să evoluezi profesional.

Horoscopul zilei de 24 ianuarie – zodia Scorpion

Este timpul să încerci să te gândeşti la o afacere pe cont propriu. Astfel, vei avea ocazia să îţi faci noi relații și să cunoşti oameni ambiţioşi. Azi este o zi bună să pui pe hârtie ce poți realiza singură.

Horoscopul zilei de 24 ianuarie – zodia Săgetător

În profesie, vei avea câteva iniţiative de succes în următoarea perioadă. Sunt șanse mari să cunoști azi pe cineva care ți-ar putea propune un loc de muncă mult mai bun sau un proiect bine plătit.

Horoscop 24 ianuarie – zodia Capricorn

Influenţa mai puţin benefică a lui Venus retrograd poate cauza rupturi la nivel sentimental, despărţiri de scurtă durată. Poate fi o zi tensionată, mai ales dacă nu reușiți să găsiți o activitate plăcută pentru amândoi.

Horoscopul zilei de 24 ianuarie – zodia Vărsător

Ți-ar prinde bine o zi în care să te gândești mai mult la tine și la lucrurile pe care nu ai reușit să le faci. Poate ar fi bine să îți aduci aminte și de datoriile uitate, mai ales de datoriile care au rămas în suflet.

Horoscopul zilei de 24 ianuarie – zodia Pești

Există câteva şanse să îţi schimbi locul de muncă, deşi astrele anunţă un început dificil. Se pare că te vei adapta greu la un nou colectiv sau la un alt domeniu de lucru, dar vei reuşi să faci faţă.