Horoscopul zilei de 24 februarie – zodia Berbec

Este o zi plină de dragoste și vei primi daruri dulci de la bărbatul din viața ta. De Dragobete, nu trebuie să te mai gândești la ce defecte are și la ce eșecuri a avut, ci la toate lucrurile bune pe care le-a făcut.

Horoscopul zilei de 24 februarie – zodia Taur

Pregătește prăjituri și vei primi flori, îmbrățișări și noi dovezi de dragoste din partea soțului sau a iubitului tău. De Dragobete, trebuie să te bucuri de o zi senină și plină de zâmbete.

Horoscopul zilei de 24 februarie – zodia Gemeni

Încearcă să faci ceva deosebit azi, să pregătești o prăjitură delicioasă pentru cel pe care îl iubești sau pentru familie, sau să dai curs invitației unui bărbat care încearcă să te cucerească. Merită să încerci să îl cunoști.

Horoscopul zilei de 24 februarie – zodia Rac

Se pare că vei găsi o soluție foarte bună pentru micile probleme de cuplu. O seară romantică de Dragobete rezolvă multe. Tu pregătește ceva dulce, dacă el vine cu flori și cu șampanie!

Horoscopul zilei de 24 februarie – zodia Leu

Evită să judeci azi, evită discuțiile încordate și situațiile care nu îți sunt pe plac ori oamenii cârcotași. Este Dragobete, sărbătoarea iubirii, pe care trebuie să o petreci cu cele mai frumoase momente în doi.

Horoscopul zilei de 24 februarie – zodia Fecioară

Profită de energia lui Venus, care favorizează zodia ta, şi încearcă să pui în practică ideile mai deosebite pentru o seară în doi. Trebuie să te gândești la ce îți place cel mai mult să faci împreună cu bărbatul iubit.

Horoscopul zilei de 24 februarie – zodia Balanță

Bucură-te de orice clipă frumoasă azi, cumpără flori și ciocolată și trimite-i un mesaj de dragoste bărbatului pe care îl iubește. Și el poate avea o surpriză de Dragobete pentru tine!

Horoscopul zilei de 24 februarie – zodia Scorpion

Fii mai deschisă azi și mai apropiată de oameni. Vei reuşi să îi impulsionezi pe cei din jur, să îi determini să discute cu tine şi chiar să te ajute. Va fi o zi bună pentru relațiile cu cei din jur și pentru relația de cuplu.

Horoscopul zilei de 24 februarie – zodia Săgetător

Fii atentă la veştile bune pe care le auzi şi la ocaziile favorabile care pot apărea din senin. În această zi de Dragobete discută cu persoana iubită dacă puteți alege o altă cale, să vă fie mai bine pe viitor.

Horoscopul zilei de 24 februarie – zodia Capricorn

Situaţia financiară pare să fie incertă. Fie apar cumpărături neaşteptate, fie întârzie banii pe care te bazai. Dar va fi o zi frumoasă pentru că vei primi flori și noi mesaje de dragoste de la soțul tău!

Horoscopul zilei de 24 februarie – zodia Vărsător

Vei avea succes şi vei reuşi să faci aproape tot ceea ce îţi propui. Caută un restaurant deosebit să petreci o seară plăcută în compania persoanei iubite, chiar dacă el nu se gândește la o cină în doi.

Horoscopul zilei de 24 februarie – zodia Pești

Îţi place să fii înconjurată de prieteni, iar Venus îţi va oferi curând ocazia să cunoşti oameni foarte plăcuți și deschiși. O seară în oraș cu soțul sau cu iubitul tău va fi plină de culoare alături de noi prieteni.