Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Berbec

Relaţia de dragoste se îmbunătăţeşte foarte mult. Partenerul tău va uita curând greşelile pe care le-ai făcut şi te va ierta. Mai trebuie doar să îi faci un cadou deosebit de Crăciun și veți avea sărbători fericite amândoi.  

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Taur

Este timpul să faci curăţenie şi să scapi de toate lucrurile de care nu mai ai nevoie. Însă, şi în viaţa sentimentală, trebuie să faci ordine. Vorbește deschis cu partenerul de viață despre dorințele tale și veți avea un Crăciun mai liniștit.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Gemeni

Până la sfârşitul acestui an, ai mai multe şanse să clarifici lucrurile, dacă ai fost dezamăgit în dragoste sau dacă simţi nevoia să schimbi ceva. Azi este o zi bună să te gândești ce vrei cu adevărat de Crăciun.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Rac

O schimbare importantă în viaţa partenerului tău îţi va aduce mai multă bucurie de Sărbători. Aşteptaţi de multă vreme să vi se împlinească o dorinţă, iar acum aveţi toate mijloacele necesare să o transformaţi în realitate.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Leu

Îți merge de minune și vei petrece cele mai frumoase clipe în familie. Aveţi destui bani şi destul timp liber pentru a vă face un cadou deosebit de Crăciun. După amiaza, gândește-te de unde îl poți cumpăra.

Horoscop 24 decembrie – zodia Fecioară

Te gândeşti prea mult la soluţii complexe pentru probleme care nu merită atâta bătaie de cap. Pune lucrurile în ordine, în funcţie de importanţa lor reală, şi lasă deoparte capriciile familiei. Bucurați-vă de un Crăciun simplu și liniștit!

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Balanță

Copiii au pretenții mai mari de Crăciun. Dar nu este cazul să îi încurajezi să cheltuiască prea mult sau să se apuce de treburi pe care ştii că nu le pot duce până la capăt. Vei fi nevoită să munceşti tu în locul lor.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Scorpion

Îţi este teamă că greşelile pe care le-ai făcut îţi pot aduce veşti proaste, dar vei avea suficientă forţă să treci peste ele la momentul potrivit. Lasă deoparte grijile și bucură-te de liniște în ziua de Crăciun.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Săgetător

În relaţia intimă este nevoie de mai multă sinceritate şi de planuri comune care să vă facă fericiţi. În preajma Crăciunului trebuie să vă gândiți la voi doi și mult mai puțin la cadourile pe care vi le doriți.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Capricorn

Bucuria va sosi curând la uşa casei tale. O veste deosebită din partea unui prieten sau a unei rude îţi va însenina fruntea. Vei fi mai optimistă şi vei avea siguranţa că se vor împlini câteva din dorinţele tale importante.

Horoscop 24 decembrie – zodia Vărsător

În dragoste ar trebui să fii mai optimistă. Nu îţi ascunde sentimentele, pentru că numai atitudinea ta deschisă îl va ajuta pe celălalt să te cunoască mai bine. De Crăciun, fii mai generoasă cu inima ta.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Pești

Primeşti o veste plăcută din partea unei persoane de la care aşteptai ajutor și care va veni să fie alături de tine. Va fi o zi cu multe activități și vei trece prin situații în care trebuie să iei o decizie pentru familia ta.