Astrele ne vor aminti prin mici evenimente imprevizibile să prețuim mult mai mult stabilitatea, afecțiunea familiei și lucrurile bune pe care le avem deja. Poate că nu vom mai avea Sărbători la fel de bogate ca în alți ani, dar mulți dintre noi ne vom bucura că suntem sănătoși lângă familie și lângă oamenii pe care îi iubim. Crăciun fericit și Un An Nou plin de speranțe și de împliniri!

Horoscop 24 decembrie – 6 ianuarie  – zodia Berbec

Venus retrograd te avertizează să ai mare grijă de sănătatea ta și a familiei, să nu apară probleme medicale tocmai în preajma Sărbătorilor. În rest, nu ai de ce să îți faci griji, nici măcar din cauza banilor, chiar dacă apar cheltuieli neprevăzute. De Crăciun și de Revelion, cu toții suntem tentați să ne facem mai multe cadouri și să petrecem mai mult. La începutul noului an, te bucuri de zile frumoase în compania familiei.

Horoscop 24 decembrie – 6 ianuarie – zodia Taur

Verifică de două ori toate planurile pe care ți le faci de Crăciun, bagajele și starea vremii, dacă vrei să pleci de acasă de Revelion. Cu Venus retrograd în preajma Sărbătorilor, toți cei care doresc să plece la drum lung pot avea surprize neplăcute. Noaptea dintre ani va fi de poveste și te vei distra din plin, mai ales dacă ți-o petreci cu prietenii. Iar în primele zile din 2022, profită de vacanță să te plimbi și să faci mișcare.

Horoscop 24 decembrie – 6 ianuarie – zodia Gemeni

Se pare că ești norocoasă la final de decembrie, iar Venus și Mercur promit să îți ofere zile frumoase în vacanța de Sărbători. Cu toate acestea, din cauza faptului că Venus se află în mișcare retrogradă, este posibil să apară mici surprize neplăcute, inclusiv în noaptea de Revelion. Încearcă să nu bagi în seamă criticile și cârcotașii, să te distrezi și să te înconjori de oameni care prețuiesc bucuria. 

Horoscop 24 decembrie – 6 ianuarie – zodia Rac

Vor fi zile frumoase în familie și în viața de cuplu de Sărbători, dacă ai o relație stabilă. Dar, dacă ești angajată de curând într-o relație de dragoste, nu este exclus să-ți schimbi părerea despre partenerul de cuplu și să încerci să găsești iubirea în altă parte. Mercur și Venus din Capricorn pun întotdeauna relațiile superficiale la îndoială, în schimb, ajută relațiile vechi și stabile să regăseacă pasiunea de la început. 

Horoscop 24 decembrie – 6 ianuarie – zodia Leu

Vei avea motive de distracție la sfârșit de an, dar banii ți se scurg printre degete rapid și apelezi la economii. Cu Venus retrograd în Casa câștigurilor, bugetul va fi afectat și nu vei recupera prea repede sumele cheltuite. Important este să te simți tu bine, să le faci celor dragi surprize și să te bucuri de un Revelion de neuitat. Încearcă să te ferești totuși să te împrumuți și să faci noi datorii la începutul lui 2022.

Horoscop 24 decembrie – 6 ianuarie – zodia Fecioară

Vei avea câteva zile libere și liniștite de Crăciun, mai ales dacă reușești să scapi de toate obligațiile. Cum Revelionul este marcat de două astre retrograde, nu este exclus să nu le poți rezolva pe toate, dar merită să încerci. Cel puțin în ceea ce privește problemele de familie, vei primi un ajutor consistent din partea celor apropiați, care își doresc să te vadă liniștită la început de an.  

Horoscop 24 decembrie – 6 ianuarie – zodia Balanță

Te bucuri de un Crăciun bogat în familie și de multă dragoste care aduce și suprize sau distracție de Revelion. Mergi la orice petrecere ești invitată sau organizează chiar tu un Revelion de neuitat, dacă nu ești tentată să pleci de acasă. Indiferent ce alegi, cheltuielile vor fi mari oricum, așa că merită să te distrezi pe cinste. În primele zile de ianuarie, vei avea și ocazia să te odihnești și să te ocupi de problemele personale. 

Horoscop 24 decembrie – 6 ianuarie – zodia Scorpion

Vor fi zile pline de emoții de Crăciun, în care vei revedea prieteni dragi. Iar unele promisiuni pe care le vei primi de Crăciun se vor împlini în preajma Revelionului. Dacă pleci într-o călătorie departe de casă, pe alte meleaguri, nu părăsi țara fără să te asiguri de două ori înainte că ai toate actele necesare și bani să acoperi cheltuielile. În prima săptămână din noul an, încearcă să reduci cheltuielile cât de mult poți.    

Horoscop 24 decembrie – 6 ianuarie – zodia Săgetător

Te odihnești de Crăciun și faci câteva planuri noi de Revelion, dar s-ar putea să se schimbe. Ar putea fi date peste cap de vești mai puțin bune care vin de la rude. Este posibil să afli că cineva drag are probleme de sănătate și are nevoie de sprijin. În primele zile ale noului an, situația ei ar putea deveni o prioritate pentru întreaga familie. Venus retrograd te mai avertizează că situația ta financiară va fi mai dificilă la început de ianuarie. 

Horoscop 24 decembrie – 6 ianuarie – zodia Capricorn

Profită de zilele libere de Crăciun și relaxează-te activ cu mici distracții în oraș. Vei avea de lucru după Crăciun, iar treburile importante nu se termină nici de Revelion. În ultimele zile ale anului, dacă lucrezi la un proiect important, apar tot felul de obstacole și găsești cu greu oamenii potriviți să te ajute. Cu Mercur și Venus retrograd, ai puține șanse să faci progrese. E mai bine să amâni munca pentru ianuarie!

Horoscop 24 decembrie – 6 ianuarie – zodia Vărsător

Vei petrece mai multe zile cu rudele de Sărbători și vei fi pusă în fața unor situații mai delicate. Nu este exclus să fie și nemulțumiți, și critici, dar tu trebuie să încerci să îi împaci pe toți și să vă distrați de Revelion. În ianuarie, te bucuri de o scurtă vacanță, iar la serviciu nu se anunță nicio schimbare majoră. Cu toate acestea, este posibil să întâlnești colegi noi sau să lucrezi cu alți șefi după 3 ianuarie.

Horoscop 24 decembrie – 6 ianuarie – zodia Pești

Te bucuri de zile frumoase de Crăciun, dar dragostea ar putea trece prin câteva momente tensionate, dacă nu te înțelegi prea bine cu persoana iubită în privința petrecerii de Revelion. Ar fi indicat să plecați de acasă, să mergeți la petreceri organizate de alții sau într-o excursie care să vă poarte prin locuri deosebite. O schimbare față de ceilalți ani va fi de bun augur, mai ales dacă vă puteți prelungi vacanța în ianuarie.