Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Berbec

Oricât de multe ai avea de făcut dimineața, fă-ți puțin timp să stai de vorbă cu fiica ta sau cu sora ta mai mică, deoarece se pare că vor avea nevoie de sprijinul tău moral.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Taur

Ai multe de făcut, dar energia este în scădere azi, de aceea ar fi bine să amâni lucrurile care nu sunt urgente și să te ocupi doar de pregătirile pentru masa de Crăciun.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Gemeni

Fie că ești acasă, fie că ai plecat pe la rude sau într-o pensiune la munte, azi bucură-te de Ajunul Crăciunului și mergi la cumpărături pentru ultimele cadouri și dulciuri de care mai ai nevoie.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Rac

Azi te ocupi doar de familie și de casă, aranjezi ultimele sertare și ultimele cutii cu lucruri vechi pe care vrei să le arunci. Curățenia și debarasarea de vechituri te ajută să fii mai optimistă.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Leu

Chiar dacă stai numai în bucătărie dimineața, spre seară ai nevoie și de o activitate mai relaxantă și ți-ar prinde bine să asculți colinde vesele sau să te uiți la o comedie cu familia.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Fecioară

Te pregăteşti intens pentru Crăciun şi mergi iar la cumpărături. Când alegi cadourile pentru cei dragi, încearcă să ţii cont şi de dorinţele lor, nu numai de preţuri.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Balanță

Este o zi bună să iei o decizie importantă pentru începutul noului an. Mai târziu, este posibil să faci greşeli sub presiunea rudelor sau a partenerului de viaţă.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Scorpion

Pune înainte de beneficiile materiale liniștea și dragostea din familia ta, iar astrele te vor ajuta să îţi îndeplineşti anumite dorinţe la sfârşit de an. În primul rând, va fi favorizată viaţa sentimentală.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Săgetător

Venus traversează acum zodia ta și pune accentul pe nevoie de afecțiune și de înțelegere. Vei găsi o soluție mai bună să le oferi celor dragi ceea ce își doresc. După amiaza o petreci lângă brad și copiii tăi.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Capricorn

Tot ceea ce realizezi în decembrie, îţi va aduce câştiguri sau avantaje mari în ianuarie şi februarie. Iar azi este o zi bună să faci bilanțul lucrurilor pe care le-ai obținut.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Vărsător

Vei avea câteva drumuri de făcut, și pentru tine și pentru altă persoană, o rudă apropiată. Vei fi obosită, dar trebuie să îi ajuți și pe ceilalți, iar apoi să te relaxezi cu o cană de vin fiert.

Horoscopul zilei de 24 decembrie – zodia Pești

Problemele financiare ocupă primul loc în preocupările tale de azi. Dar, spre sfârşitul zilei, vei primi o veste bună legată de bani şi te vei bucura de Sărbători în liniște.