Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020 – zodia Berbec

Ține cont că azi tot ceea ce spui îți poate afecta imaginea publică, la serviciu sau la întâlnirile importante cu alți parteneri sau colegi. Fii echilibrată și așteaptă să vezi ce decizii iau ceilalți.

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020 – zodia Taur

Fii mult mai receptivă la ceea ce îți oferă partenerul de viață, la dragostea, la afecțiunea lui sau la încercările lui de a schimba unele lucruri din care vei avea și tu de câștigat.

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020 – zodia Gemeni

Evită mâncărurile grase azi și mai ales băuturile tari. Oricât ai fi de obosită, mai bine te relaxezi cu o plimbare, decât cu o masă copioasă. Luna din Capricorn poate aduce probleme gastrice care vor persista.

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020 – zodia Rac

Profită de energia pe care o răspândește Venus aflată acum în semnul de Foc al Leului. Este o conjunctură astrală favorabilă pentru tine, care îţi va aduce armonie în relaţia de cuplu.

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020 – zodia Leu

Iubirea îţi va oferi surprize mari de-a lungul acestei zile. Primele veşti vor sosi în curând şi te vor obliga să te gândeşti mai serios la viitorul relaţiei voastre. Venus este în zodia ta și te provoacă să iei unele decizii.

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020 – zodia Fecioară

Ești foarte atentă cu banii și cu micile tale investiții. Niciodată nu vei cumpăra obiecte care nu sunt utile, funcționale și frumoase în același timp. Ai grijă, dacă vrei să cumperi bijuterii scumpe!

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020 – zodia Balanță

Evită mesajele și oamenii care îți complică viața. Azi trebuie să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut la serviciu și să încerci să finalizezi un proiect mai dificil.

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020 – zodia Scorpion

Lucrurile evoluează lent la serviciu şi planurile tale bat pasul pe loc. Încearcă să găseşti alte modalităţi prin care să rezolvi problemele curente şi să obţii şi nişte avantaje, pe deasupra.

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020 – zodia Săgetător

Fereşte-te de speculaţii şi de deciziile tranşante. Nu poţi trage niciodată o linie clară între alb şi negru. Este posibil ca situaţiile mai puţin plăcute să aibă totuşi un final fericit.  

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020 – zodia Capricorn

Poți avea noroc de bani azi, mai ales dacă trebuie să recuperezi un împrumut. Prietenii se vor revanșa pentru ajutorul pe care l-au primit de la tine zilele trecute.

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020 – zodia Vărsător

Mercur îţi aduce veşti bune legate de situaţia ta financiară şi de confortul personal. Este posibil să câştigi un premiu sau un bonus la care nu te aşteptai. Venus îmbunătăţeşte şi ea relaţia de cuplu.

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020 – zodia Pești

Azi vei participa la o ședință sau la o discuție importantă la serviciu. Trebuie să iei atitudine și să fii fermă pe poziție, dacă simți că ceilalți colegi se îndreaptă spre o direcție greșită.