Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Berbec

La serviciu, trebuie să găseşti cât mai repede oameni de încredere, pe care te poţi baza, ca să îţi rezolvi toate problemele. Iar dacă te angajezi la un nou proiect de azi, ar fi bine să stipulezi foarte clar condițiile de lucru.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Taur

Ai şanse mari să pui capăt unui conflict mai vechi şi să te împaci cu un prieten de care ai avut mereu nevoie. Dacă este vorba de fostul iubit, cu atât mai mult vei fi norocoasă pentru că vei redescoperi dragostea.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Gemeni

Îţi merge mult mai bine din punct de vedere financiar și beneficiezi de resurse pe care nu le-ai avut până acum. Este posibil ca cineva foarte apropiat să îți ofere bani pentru ceea ce vrei să cumperi azi.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Rac

S-ar putea să te confrunți cu anumite probleme, fie ele financiare sau de altă natură. Ar fi bine să discuți cu persoanele apropiate în care ai încredere. Dacă ții totul secret, nimeni nu va putea să te ajute.

Horoscop 23 noiembrie – zodia Leu

Dacă ai de câştigat un comision dintr-o afacere, acum este momentul să faci presiuni asupra șefilor sau partenerilor tăi. Datorită lui Mercur, este o zi bună pentru mici câștiguri pe lângă salariul obișnuit.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Fecioară

Gândește-te la trecut, răscoleşte amintirile şi vei descoperi lucruri care te-ar putea ajuta pe viitor. Momentele tensionate din relaţia de dragoste vor trece mai uşor cu ajutorul amintirilor frumoase.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Balanță

Azi vei avea ocazia să te întâlnești cu o rudă îndepărtată, pe care o vezi mai rar. Încearcă să fii cât mai deschisă, dacă ați avut mici conflicte în trecut. Poate că este timpul să îngropați definitiv securea războiului.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Scorpion

Fii atentă la ceea ce se discută în jurul tău, pentru că vei avea lucruri interesante despre munca altor colegi sau despre noi proiecte care se vor dezvolta curând. Va fi o zi bună să socializezi și să descoperi lucruri noi.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Săgetător

S-ar putea să fie o zi mai tensionată. Vei fi nevoită să cheltuiești mai mulți bani sau să ajuți pe cineva cu un împrumut. Privește partea plină a paharului, deoarece vei fi apreciată pentru sprijinul tău.

Horoscop 23 noiembrie – zodia Capricorn

Ești norocoasă azi și poți primi un cadou deosebit din partea astrelor, fie o întâlnire pe care o doreai de multă vreme, fie șansa de a găsi un alt loc de muncă. Mercur îți deschide noi perspective.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Vărsător

Trebuie să repari o greșeală din trecut, dar nu vei găsi prea ușor soluții pentru a îndrepta lucrurile. Va fi nevoie de multă înțelegere și dragoste din partea soțului pentru a trece peste acest prag.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Pești

Saturn te poate ajuta să îți împlinești o dorință specială și să fii alături de o persoană pe care o admiri. Aranjează lucrurile astfel încât relația dintre voi să devină mai strânsă.