Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Berbec

La serviciu, vor fi momente mai dificile azi, dar nu trebuie să te lași demoralizată de persoanele care nu au încredere în tine. Spre seară, vei avea un tonus mai bun pentru că primești o veste bună.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Taur

Prietenii te caută azi! Unii au nevoie de tine, alții vor doar să vadă ce mai faci. Cu precauțiile de rigoare, dacă știi că nu există niciun risc să te infectezi cu noul virus, ar fi bine să te întâlnești cu unul dintre ei.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Gemeni

Orice ar fi la serviciu, orice discuții ar exista între șefi, tu urmează sfaturile primite și proiectele la care lucrezi. Știi deja că nimeni nu va prelua munca ta, pentru că nu are suficientă experiență.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Rac

Muncești mult, dai telefoane, menții contactul cu oamenii care nu reușesc să înțeleagă tot ce au de făcut și ești mulțumită de ceea ce faci în echipă. Spre seară, ți-ar prinde bine un pahar de vin și o lectură plăcută.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Leu

Este o zi în care vei discuta adesea despre bani și diverse chestiuni financiare sau taxe pe care trebuie să le plătești până la sfârșitul anului. Nu amâna nicio plată importantă.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Fecioară

Azi, primează interesele tale personale și vei găsi energia necesară pentru a demara anumite activități mai dificile. Poate ar fi bine să te gândești și la școala de șoferi, dacă nu ai permis.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Balanță

Ești dedicată la serviciu, lucrezi mult și începi un nou proiect. Dar șefii sunt prinși cu alte priorități și trebuie să iei decizii singură. Spre seară, folosește remedii naturiste pentru oboseală.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Scorpion

Fii prudentă în relațiile oficiale, cu diverși parteneri sau colegi de lucru. Dacă ai o mică afacere, azi poate fi o zi bună pentru a găsi clienți interesați de ceea ce faci tu.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Săgetător

Este o zi bună să iei legătura cu oamenii care te pot ajuta cu un sfat sau cu indicații cu privire la cariera ta. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, azi vei primi semnale bune.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Capricorn

Se pare că mai ai lucruri noi de învățat legate de meseria ta, mai ales dacă se folosesc noi tehnologii. Va fi mai dificil, dacă lucrezi de acasă, dar îți prinde bine să studiezi ceva în plus.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Vărsător

Energia este la cote maxime după amiază, când ai multe lucruri de rezolvat la muncă. Va fi o zi prielnică pentru diverse proiecte legate de acte, grafice și statistici.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie – zodia Pești

Ești preocupată de diverse chestiuni financiare și lași toate treburile domestice pentru a doua zi. Azi, ai de discutat cu partenerul de viață despre bugetul vostru de Sărbători.