Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Berbec

Crăciunul bate la ușă, iar ziua de azi este una foarte aglomerată pentru tine dacă ai musafiri de Sărbători și vrei să pregătești o masă mare. Dar cineva apropiat își schimbă planurile și s-ar putea să te necăjească.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Taur

Ești ocupată azi să aranjezi casa cât mai bine, poate cumperi ceva nou, decorațiuni, lenjerie de pat, o lampă sau mic mobilier cu care poți moderniza unele camere. Confortul și lucrurile frumoase sunt pe primul loc azi.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Gemeni

Azi ești mereu pe fugă încercând să cumperi ultimele cadouri și decorațiuni și dând telefoane să rezolvi ultimele probleme de serviciu. Nu vei reuși să te ocupi chiar de tot ce îți propui.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Rac

Partenerul de viaţă încearcă să cumpere ceva foarte scump cu care tu nu eşti de acord. Este posibil să apară discuții neplăcute între voi chiar de Crăciun, dar fă un efort să le ocolești.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Leu

Câțiva prieteni ţi-ar putea da peste cap toate planurile de Crăciun. Ţi se va propune să pleci din localitate şi te simţi cumva obligată să accepţi. Faci cheltuieli mai mari decât ţi-ai propus şi este posibil să te împrumuţi.

Horoscop 23 decembrie – zodia Fecioară

Toate proiectele tale la sfârșit de an sunt legate de bunăstarea familiei şi rezultatele se vor vedea curând. Anul se va încheia într-o notă foarte veselă,mai ales dacă azi recuperezi niște bani.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Balanță

Plănuieşti o excursie sau o vizită în altă ţară, dar va fi destul de costisitoare. De Crăciun ai putea cheltui de două ori mai mulţi bani decât ai vrea. Încearcă să împrumuți niște bani de la părinți.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Scorpion

Păstrează un buget echilibrat de Crăciun și cumpără doar ceea ce îți face cu adevărat plăcere. În dragoste, gândește-te la lucrurile care contează cel mai mult pentru voi și nu la obiectele costisitoare.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Săgetător

Găsește soluții cât mai ieftine pentru distracțiile tale și păstrează banii pentru lucrurile care contează cu adevărat. Azi merită să cumperi cadouri mai scumpe, doar dacă acestea pot contribui și la educația copiilor.

Horoscop 23 decembrie – zodia Capricorn

Poartă-te cu mănuşi cu persoanele care au probleme în familie. Un prieten are nevoie de sprijinul tău moral şi te roagă să fii alături de el mai ales în zilele de Crăciun, când avem nevoie toți de mai multă atenție și afecțiune.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Vărsător

Te deranjează atitudinea unei persoane apropiate, vă certaţi sau vă contraziceţi pe marginea unei situaţii care, totuşi, nu vă priveşte personal. Ar fi bine să vă gândiți cum să faceți mai frumoase zilele de Crăciun.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Pești

Mai ai multe lucruri de făcut și este posibil să le încurci planurile celor din jur. Câteva persoane apropiate îţi vor atrage atenţia că trebuie să fii mai deschisă la propunerile celorlalţi, mai ales în preajma Crăciunului.