Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Berbec

Este timpul să acţionezi și să organizezi cât mai bine lucrurile de Crăciun. Dacă lucrurile nu merg, din cauza altor persoane care nu au luat nicio decizie, este momentul să intervii. 

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Taur

Ţine bugetul familiei sub control şi ai grijă cum cheltuieşti banii adunaţi până acum. Vei fi tentată să faci anumite investiţii, dar orice cumperi trebuie să aibă o utilitate, altfel rişti să pierzi. 

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Gemeni

Va fi o zi excelentă încă de dimineață și vei reuși să pui la punct câteva aspecte care te îngrijorau. De azi, viața va fi mai senină și te vei bucura de câteva zile liniște de Crăciun.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Rac

Influenţa benefică a lui Jupiter se simte azi din plin. Începutul zilei este optimist și îţi faci planuri frumoase alături de partenerul tău de viață. Iar, dacă ești singură, sunt șanse mari să primești o invitație.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Leu

Conjunctura astrală este mai puţin favorabilă succesului azi. Dacă ai senzaţia că faci un pas înainte şi doi înapoi, nu te lăsa păgubaşă. Mâine soseşte cu soluţii şi veşti mai bune.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Fecioară

Vor fi câteva ore de frământări dimineața, dar vei primi sprijin din partea mamei tale și vei reuși să iei o decizie bună. Tot ce contează este sănătatea și liniștea familiei.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Balanță

Lucrurile încep să se lege, persoanele cu care ai avut anumite discuții încep să își dea seama că ai avut dreptate și îți merge mai bine azi. Primești vești bune și legate de bani.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Scorpion

Îți numeri banii și ești mulțumită, deoarece ai un buget mai bun pentru Sărbători. Azi este ultima zi în care mai poți cumpăra cadouri și ar fi bine să te grăbești.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Săgetător

Nu lăsa nimic să îți strice ziua de azi, ferește-te de persoanele cârcotașe și de orice subiect sensibil în discuțiile cu părinții. Bucură-te de o zi senină și pregătește în liniște bunătățile de Crăciun.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Capricorn

Munca este în prim plan dimineață, pentru că mai ai câteva telefoane de dat sau mai ai câteva obligații de împlinit înainte de a pleca în scurta vacanță de Crăciun. Dar după amiaza vei avea vești bune și bucurii.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Vărsător

Venus aduce bunadispoziţie în viaţa ta. Influenţa favoriabilă a acestui astru face ca problemele sau situaţiile mai puţin clare să se rezolve rapid. După amiază vei avea timp de cadouri și de făcut prăjituri.

Horoscopul zilei de 23 decembrie – zodia Pești

Te bucuri de o perioadă prolifică, în care beneficiezi de fonduri mai mari şi poţi face achiziţii importante pentru casă. Ba chiar poţi face un schimb avantajos cu un prieten, care implică un obiect de valoare.