Horoscopul zilei de 23 august – zodia Berbec

Apar tensiuni în relațiile de familie, fratele tău sau sora ta poate complica lucrurile într-o situație în care ele trebuie să fie cât mai simple. Te simți nedreptățită și refuzi orice negociere.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Taur

Nu lăsa pe nimeni să te influențeze azi, cu atât mai mult dacă este vorba de situații complicate legate de bani. Dacă ai rude bogate, care te pot ajuta, împrumută bani de la ele, dar pentru o perioadă scurtă de timp.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Gemeni

Depui un efort mai mare la serviciu, încerci să lucrezi în avans, dar se pare că nu vei reuși să finalizezi toate proiectele la timp din cauza unor colegi care nu sunt la fel de responsabili ca tine.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Rac

Vor fi oameni care te vor încuraja să mergi mai departe, dar alţii vor avea rezerve faţă de deciziile pe care le-ai luat. Nu este exclus ca anumite persoane apropiate să îşi schimbe radical unele opinii. 

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Leu

Din punct de vedere financiar nu îţi merge prea bine şi trebuie să restrângi cheltuielile. Dar vei beneficia de mai mult timp liber și vei putea face ceva deosebit pentru tine azi.

Horoscop 23 august – zodia Fecioară

Se impun anumite schimbări în familie, dar totul trebuie judecat mai degrabă cu sufletul, decât cu mintea rece. O rudă cu multă experiență de viață te va ajuta să ieşi în câştig din situaţiile-dilemă. 

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Balanță

Oricât ai fi de obosită, continuă să lucrezi în acelaşi ritm și te vei bucura de apreciere din partea șefilor. O întâlnire cu prietenii apropiaţi îţi ridică moralul și vei găsi soluții noi discutând cu ei.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Scorpion

Încearcă să te ocupi mai mult de cei dragi. Ar fi bine să recuperezi timpul pierdut, pe care nu ai reuşit să îl petreci alături de ei, sau să pleci într-o scurtă călătorie cu persoana iubită.

Horoscop 23 august – zodia Săgetător

Găseşti o cale simplă de a-ţi schimba locul de muncă actual. Pe viitor, astrele arată că vei beneficia de avantaje mai mari în profesie, dacă reușești să te transferi pe alt post.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Capricorn

Astrele te vor ajuta să reconstruieşti ceva ce ai pierdut cu multă vreme în urmă. Vei avea o zi bună, cu multă energie, în care te poți ocupa de lucrurile care pot fi reparate sau de curățenia generală.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Vărsător

Problemele din familie sau din relaţia cu unii prieteni îţi vor da mari bătăi de cap. Trebuie să te gândeşti în permanenţă la consecinţe şi să nu acţionezi în pripă. Și evită să dai bani cu împrumut azi.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Pești

Mai lasă-i și pe alții să ia deciziile dificile. Azi este o zi în care trebuie să iei decizii doar pentru tine sau să eviți planurile complicate, în care trebuie să investești mai mulți bani decât ai putea.