Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Berbec

Petrece după amiaza cu copiii, implică-te în activitățile lor relaxante, învață limbi străine cu ei sau ieșiți cu trotinetele. Ai nevoie de câteva ore în care merită să te deconectezi după efortul de dimineață.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Taur

Treburile casei nu mai suferă amânare. Poate că este nevoie de o reorganizare a garderobei la început de toamnă sau poate că este nevoie de mai mult confort în camera de zi, unde petrece toată familia.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Gemeni

Este o zi a dialogului, ai diverse discuții cu oamenii din jurul tău, dar nu toate sunt plăcute. La serviciu, colegii încearcă să scape de unele îndatoriri și să amâne activitățile plictisitoare, dar nu este posibil.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Rac

Se pare că vei renegocia salariul sau bonusul pentru o colaborare mai veche, deoarece profitul va crește în toamnă. Nu este exclus să primești și o ofertă de lucru, chiar dacă nu întrunește toate condițiile tale.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Leu

Apar probleme la serviciu, trebuie să refaci anumite rapoarte, calcule sau proiecte, pentru a ajunge la rezultatele așteptate de șefi. Mercur retrograd îți pune bețe-n roate, dacă nu ai experiență.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Fecioară

Veștile sunt contradictorii azi. Vei avea cheltuieli mari de făcut, dar vei realiza și lucruri bune. În primul rând, vei avea satisfacția de a pune pe direcția cea bună planurile noi de la serviciu.

Horoscop 22 septembrie – zodia Balanță

Vor veni schimbări care îți dau planurile peste cap și trebuie să te gândești la consecințele pe care le vor avea asupra celor dragi. Azi este o zi în care trebuie să te gândești bine ce poți schimba pentru tine.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Scorpion

Dialogurile, ședințele sau discuțiile de la serviciu îți oferă informații utile. Este posibil să te întâlnești cu o veche prietenă, care lucrează intr-un domeniu unde ți-ai dori să lucrezi și tu pe viitor.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Săgetător

Se pare că vei avea discuții pe seară, în familie, despre banii care s-au strâns și despre cheltuielile din ultima perioadă. Trebuie să planifici mai bine bugetul rămas până la sfârșitul lunii.

Horoscop 22 septembrie – zodia Capricorn

Venus poate aduce o schimbare benefică în viața de cuplu, dacă ești dispusă să faci un compromis pentru soțul tău. Poate că are nevoie de mai mulți bani pentru a finaliza o activitate începută de câteva luni.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Vărsător

Jupiter are o influență benefică asupra muncii tale și te ajută să rezolvi mult mai repede problemele de serviciu. Nu ezita să dai telefoane, să trimiți mesaje și să insiști să primești informațiile de care ai nevoie.

Horoscopul zilei de 22 septembrie – zodia Pești

Beneficiezi de o conjunctură astrală deosebită, iar alegerile pe care le faci acum vor fi de bun augur. Cu un Saturn prietenos de partea ta, lucrurile se precipită și ai șanse să scapi de unele greutăți.