Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020 – zodia Taur

Drumuri imprevizibile îţi dau peste cap planurile pentru toată ziua. Chiar dacă îţi este dificil să pleci de acasă în pripă, te atrage ideea de a merge în locuri noi și de a cunoaște oameni noi.  

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020 – zodia Gemeni

Relaţia de cuplu are nevoie de o schimbare care să readucă pasiunea şi buna înţelegere între voi. Profită de tranzitul lui Venus prin Leu, zodia pasiunii, şi gândeşte-te la o surpriză pentru persoana iubită.

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020 – zodia Rac

Astrele te avertizează că pot apărea probleme de sănătate destul de grave. Ar trebui să faci investigaţii amănunţite de la primele simptome pentru a preveni orice complicaţie.  

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020 – zodia Leu

Fă un compromis în favoarea persoanei iubite, dacă nu reuşiţi să vă înţelegeţi. Ar fi bine să te fereşti de orice situaţie delicată, care ar putea declanșa o despărțire, şi să încerci să accepţi şi dorinţele partenerului de viaţă.

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020 – zodia Fecioară

Va fi o zi specială, în care norocul se întoarce în viaţa ta. Începe o perioadă prosperă, în care te poţi baza pe câştiguri noi şi pe sprijin financiar din partea rudelor.

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020 – zodia Balanță

Investeşte în obiecte de valoare sau într-o asigurare de viaţă şi de sănătate. Este timpul să te gândeşti la viitor şi să încerci să înmulţeşti banii pe care îi ai, chiar dacă suma nu este prea mare.

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020 – zodia Scorpion

Jupiter este mai ambițios azi și readuce veştile bune în calea ta. Întâlneşti oameni care te încurajează şi te îndrumă spre proiecte noi, din care poți profita.

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020 – zodia Săgetător

Se anunţă o zi mai dificilă la serviciu, cu probleme care se vor amâna de la o oră la alta. Te confrunţi cu persoane incompetente sau dezinteresate, care nu ştiu să îşi ţină promisiunile.  

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020 – zodia Capricorn

Pierzi banii printre degete şi nu reuşeşti să rezolvi niciuna din problemele care te frământă. Deocamdată, astrele din zodiile de Apă aduc risipă, iar sfatul lor este să fii cumpătată.

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020 – zodia Vărsător

Mercur îţi aduce veşti bune, legate în mod special de dorinţele tale de a călători. Se pare că vei reuşi să îți convingi partenerul să faceți o călătorie spre o destinație pe care altă dată o refuza.

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020 – zodia Pești

Fii atentă la detalii, mai ales dacă lucrezi cu sume mari de bani, şi vei reuşi să ocoleşti pierderile. O greşeală sau o semnătură dată fără să analizezi bine toate condiţiile, te poate costa scump.