Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Berbec

Fii precaută cu economiile adunate până acum şi nu le risipi pe fleacuri. Este posibil ca planurile tale legate de familie, cumpărături sau reamenajarea casei să nu decurgă aşa cum ai dori.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Taur

Mercur aduce vești bune legate de călătorii. Poate fi o zi foarte bună să pleci la drum lung, dacă ți-ai propus să îți vizitezi părinții sau rudele aflate în alt oraș. Atenție doar la zonele aglomerate!

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Gemeni

Este o zi excelentă pentru o scurtă drumeție la munte sau la pădure, să te bucuri de libertate și de culorile toamnei. Călătoria de azi îți poate aduce momente frumoase alături de persoana iubită și o noapte de pasiune.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Rac

Repară greşelile din trecut și ajută-ţi familia să se bucure de siguranță. Nu trebuie decât să dai mai mulți bani pentru a cumpăra lucruri care ajută în casă și care îți conferă un confort sporit.

Horoscop 22 octombrie – zodia Leu

Astrele anunţă probleme de sănătate și o atmosferă nesigură. Se pare că trebuie să preiei controlul pentru a rezolva totul, mai ales dacă soțul sau unul dintre părinți are probleme medicale urgente.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Fecioară

Mici probleme de sănătate îţi dau programul peste cap, iar complicațiile de la serviciu îți modifică programul de lucru. Se pare că trebuie să aștepți ca superiorii tăi să ia o decizie importantă pentru toți.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Balanță

O întâmplare mai puţin norocoasă te va obliga să cheltuiești o sumă importantă de bani. Cu răbdare, vei trece şi peste acest necaz, fără să mai apelezi la prieteni. Cu siguranță, vei lua cea mai bună decizie!

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Scorpion

Ai grijă să nu te lași influențat de aparențe în relaţia de dragoste. Astrele te avertizează că vei avea nevoie de o schimbare, care ar putea fi și în avantajul persoanei iubite, dacă știi cum să o convingi.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Săgetător

La serviciu, vei avea o zi bună şi te poţi afirma sau poţi obţine ceea ce ai solicitat în urmă cu câteva luni. Chiar dacă Marte este retrograd și vei pierde o relație importantă, câștigurile vor crește.

Horoscop 22 octombrie – zodia Capricorn

Relația de dragoste ajunge într-un moment de cumpănă. Trebuie să iei o decizie pentru viitorul vostru și nu va fi ușor să faci cea mai potrivită alegere. S-ar putea să fii ajutată tocmai de cineva care pare nepăsător.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Vărsător

Partenerul de viaţă te va sprijini în toate, mai ales dacă vrei să faci anumite schimbări în casa în care locuiţi. Vineri este o zi bună să reorganizezi mobila, să cumperi lucruri utile sau aparatură nouă.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Pești

Evită locurile aglomerate şi gălăgioase, odihneşte-te şi vei vedea că starea ta generală se va îmbunătăţi. Azi ar fi bine să capeți mai multă energie și să petreci mai mult timp cu cei mici.