Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Berbec

Şansele să se îndeplinească una dintre dorinţele tale vechi sunt tot mai mari. Contextul astral îţi este favorabil mai ales dacă este vorba de o dragoste nouă. 

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Taur

Distrează-te şi petrece mai mult timp cu prietenii. Vei avea parte de o zi liniştită, lipsită de evenimente neprevăzute, astfel că te poţi bucura de timpul tău liber.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Gemeni

Astrele te ajută să îţi consolidezi relaţia de cuplu şi să faceţi împreună planuri de viitor. Veți discuta mai ușor azi despre lucrurile mai dificile, care necesită mulți bani.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Rac

Păstrează o atmosferă destinsă în familie, în pofida veştilor mai puţin plăcute care vor sosi. Este posibil ca persoanele apropiate să ia decizii greşite şi să îţi ceară ajutorul în momentele critice.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Leu

Te aşteaptă evenimente mai puţin plăcute, pe care nu le poţi controla şi nici ocoli. Încearcă, totuşi, să diminuezi pagubele luând legătura cu persoanele responsabile.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Fecioară

Venus pune accentul pe relaţia romantică şi proiectele de cuplu pe care ai fost nevoită să le amâni. După amiaza vei avea şansa să te ocupi de ele şi să îi faci o surpriză persoanei iubite.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Balanță

Păstrează simţul măsurii în tot ceea ce faci şi evită excesele, mai ales cumpărăturile costisitoare. Mercur, astrul zodiei tale, se află în mers retrograd şi veniturile vor stagna.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Scorpion

Fereşte-te să iei decizii pe termen lung, mai ales dacă ele vor afecta viitorul unor membri ai familiei. Este posibil ca ceilalţi să aibă alte planuri, pe care le vei cunoaşte la momentul oportun.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Săgetător

Atrage de partea ta persoanele cu aceleaşi interese sau cu aceeaşi experienţă profesională. Vei avea de câştigat, dacă vei lucra în echipă cu oameni inventivi.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Capricorn

Poate fi o zi cu schimbări şi evenimente dinamice. Chiar dacă este haos în jurul tău, poţi profita de nehotărârea celor din jur să îţi rezolvi problemele înaintea celorlalţi. 

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Vărsător

Necesităţile familiei revin în prim plan, iar planurile tale personale trebuie amânate o vreme. Încearcă să găseşti rapid soluţii mai ales pentru problemele copiilor.

Horoscopul zilei de 22 octombrie – zodia Pești

Te bucuri de popularitate în rândul colegilor de muncă şi propunerile tale sunt comentate frecvent. Profită de contextul benefic profesional şi încearcă să te afirmi!