Horoscopul zilei de 22 martie – zodia Berbec

Marte poate provoca încurcături legate de un document important, buletin, paşaport sau chiar cardul de credit. Este posibil să fii nevoită să treci pe la o bancă pentru a rezolva problema.

Horoscopul zilei de 22 martie – zodia Taur

Se anunţă schimbări în plan financiar şi este posibil să găseşti o altă cale să faci rost de o sumă mai mare de bani. Fereşte-te, totuşi, de împrumuturi de la bănci. Mai bine apelezi la un frate sau la o soră.

Horoscopul zilei de 22 martie – zodia Gemeni

Mercur poate aduce schimbări în relaţiile cu prietenele sau cu alte persoane de sex feminin. Vei vedea lucrurile din altă perspectivă și vei beneficia de sprijinul lor la nevoie.

Horoscopul zilei de 22 martie – zodia Rac

Te bucuri de influenţa benefică a lui Marte, care îţi protejează sănătatea şi îţi dăruieşte energie. Poți face lucruri care altădată păreau foarte grele și te poți implica în activități noi.

Horoscop 22 martie – zodia Leu

Energia lui Marte de azi îți dă un impuls să începi un proiect nou la serviciu sau chiar o mică afacere pe internet. Pe de altă parte, este o zi bună pentru drumuri lungi cu mașina.

Horoscopul zilei de 22 martie – zodia Fecioară

Marte pune accentul pe activitățile casnice şi te ajută să rezolvi diverse treburi mărunte, fără să cheltuieşti niciun ban. Refolosește obiectele utile din casă de care ai uitat. Nu este nevoie să cumperi altele.

Horoscopul zilei de 22 martie – zodia Balanță

Este o zi bună să comunici mai ușor cu unii dintre colegi, mai ales cu subordonații. Dacă ai o funcție de conducere, vei derula un proiect nou cu echipa ta și veți găsi soluții.

Horoscopul zilei de 22 martie – zodia Scorpion

Astrele te sfătuiesc să aştepţi vremuri mai bune din punct de vedere financiar, în care vei reuşi să realizezi lucruri deosebite pentru întreaga familie. Nici azi, nici în zilele următoare nu este bine să cheltuiești.

Horoscopul zilei de 22 martie – zodia Săgetător

Marte îți aduce energie și te ajută să te ocupi de ceva mai dificil, o obligație sau un nouă sarcină la serviciu, care necesită atenție la detalii. Spre seară, ești căutată de o persoană din trecutul tău.

Horoscop 22 martie – zodia Capricorn

Te aşteaptă evenimente mai puţin obişnuite, care te vor face să îţi schimbi atitudinea în familie şi în cuplu. Poate că ar trebui să fii mai răbdătoare și să îi aștepți pe ceilalți să se decidă.

Horoscopul zilei de 22 martie – zodia Vărsător

Dacă relaţia de dragoste se află la început, trebuie să fii mult mai prundentă cu inima ta. Pot apărea schimbări la care nu știi cum să răspunzi și vei fi dezamăgită. Mai ai răbdare!

Horoscopul zilei de 22 martie – zodia Pești

Lasă lucrurile să evolueze de la sine azi. Nu forța alte persoane să se decidă dacă vor ceva care îți aduce numai ție beneficii. Așteaptă să găsească și ele o soluție în beneficiul lor.