Horoscopul zilei de 22 februarie – zodia Berbec

Se pare că vei avea o zi mai dificilă și este posibil să descoperi greșeli în actele de la birou. Pe de altă parte te vor supăra şi relaţiile încordate cu unii colegi. Tensiunea se va menţine o perioadă lungă, dacă nu iei măsuri.

Horoscopul zilei de 22 februarie – zodia Taur

Te angajezi într-o serie de dispute cu persoane care încearcă să îţi acapareze bunurile. Nu este exclus să apelezi la un avocat. Chiar dacă vei avea o zi mai puţin norocoasă, nu te îngrijora!

Horoscopul zilei de 22 februarie – zodia Gemeni

Nu s-a mai întâmplat de mult să îţi meargă atât de bine la serviciu sau în afaceri. Deja unele proiecte încep să funcționeze și vei găsi un om de încredere cu care poți discuta aspectele mai complicate. Se vor rezolva multe până la sfârșitul zilei.

Horoscopul zilei de 22 februarie – zodia Rac

Se anunță o zi mai slabă din punct de vedere financiar. Vei face noi datorii poate din cauza unor investiții riscante. Cu răbdare, pe toate le rezolvi în timp. Dragostea familiei te motivează să mergi înainte.

Horoscopul zilei de 22 februarie – zodia Leu

Ai multe de rezolvat și vrei să faci totul într-o singură zi. Fii mai prudentă! Oricum, astrele nu te ajută dacă te ambiţionezi să rezolvi cine ştie ce treburi importante. Nu lua nicio decizie majoră azi!

Horoscopul zilei de 22 februarie – zodia Fecioară

Tu vrei una, partenerul de viață vrea cu totul altceva. Azi poate fi o zi lungă din cauza discuțiilor contradictorii dintre voi doi. Mai bine amână totul pentru momentul în care interesele lui vor coincide cu ale tale. 

Horoscopul zilei de 22 februarie – zodia Balanță

Este o zi bună pentru afaceri. Îți va fi mai ușor să negociezi azi și mai ales să obții ceva profit, mai ales dacă lucrezi în comerţ. Doar spre seară pot apărea probleme trecătoare în relația de cuplu.

Horoscopul zilei de 22 februarie – zodia Scorpion

Jupiter este de partea ta şi favorizează investiţiile și cumpărarea de obiecte scumpe. Se pare că azi vei obţine mult mai uşor lucrurile de care ai nevoie în viitorul apropiat.

Horoscopul zilei de 22 februarie – zodia Săgetător

O relație care ți-a adus avantaje în trecut pare să fie pe punctul de a se încheia. Unul dintre voi forţează nota, cere mai mult decât ar trebui şi toate negocierile dintre voi se pot destrăma.

Horoscopul zilei de 22 februarie – zodia Capricorn

Nu este cea mai bună zi pentru comunicare. Ai sentimentul că nimeni nu înţelege cu adevărat ceea ce doreşti şi că toţi îţi oferă soluţii inutile. Poţi face un compromis, totuşi, dar nu renunţa la planurile tale.

Horoscopul zilei de 22 februarie – zodia Vărsător

Problemele de la serviciu necesită o planificare mai riguroasă, dar colegii cu care colaborezi nu par să se intereseze de ele. Este posibil să lase toate greutăţile pe umerii tăi.

Horoscopul zilei de 22 februarie – zodia Pești

Dimineața va trece repede, mai ales dacă ai totul programat din timp. Dar după amiaza va fi încărcată și vei fi nevoită să lucrezi mai mult singură pentru a acoperi toate treburile.