Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Berbec

Fă din timp planuri pentru începutul anului viitor și pune bani deoparte, dacă vrei să iasă totul bine. Cu cât amâni mai mult proiectele importante, cu atât vei cheltui mai mult.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Taur

Astrele te sfătuiesc să îți plăteşti taxele sau datoriile până la Crăciun, să nu fii considerat neserios de persoanele apropiate. Este o zi bună să faci bilanțul veniturilor și câștigurilor tale.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Gemeni

Ai multe de făcut azi și începi mai multe activități în același timp. Dacă ai pe cineva lângă tine să te ajute, vei reuși să termini până spre seară. După amiaza ți-ar prinde bine o plimbare să cauți cadouri prin magazine.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Rac

Fă-ți bagajele în preajma Crăciunului, că nu știi niciodată când pleci la drum lung. Dacă ți-ai neglijat rudele, ar fi bine să le faci o vizită de Sărbători pentru că te vor aștepta cu brațele deschise.

Horoscop 22 decembrie – zodia Leu

În preajma Sărbătorilor, ar fi bine să te gândești la surprize și cadouri, la petreceri și la prietenii dragi, care te ajută să alungi grijile și să te distrezi. Discută cu cele mai bune prietene să vă întâlniți cât mai curând.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Fecioară

Dacă nu ai găsit încă dragostea, în preajma Crăciunului ai șanse mai mari. Conjunctura astrală de azi este binevenită pentru a întâlni pe cineva, poate chiar la petrecerea organizată de firmă.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Balanță

Familia va fi alături de tine și le vei demonstra foarte curând că ai avut dreptate să iei anumite decizii, chiar dacă ai fost criticată. Planurile tale pentru azi vor fi un succes, iar părinții sau frații te vor susține.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Scorpion

Atmosfera de acasă va fi mult mai frumoasă și te vei simți împlinită. Munca la serviciu este pe terminate și te poți ocupa de Sărbători. Cei mai fericiţi vor fi copiii sau partenerul de viaţă cărora le acorzi toată atenţia.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Săgetător

Vei avea o zi foarte încărcată şi vei fi nevoită să te ocupi de pe acum de anumite treburi pe care le vei încheia în ianuarie. Nu te poţi plânge că te plictiseşti. Ai câteva întâlniri care nu îţi sunt pe plac, dar sunt necesare.

Horoscop 22 decembrie – zodia Capricorn

Dacă ziua este aglomerată și obositoare, spre seară ai nevoie de mai multă linişte, mai ales pentru planurile făcute cu persoana iubită. Nu v-ar strica o întâlnire romantică!

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Vărsător

În dragoste, îţi pierzi răbdarea şi vrei să îţi vezi dorinţele realizate cât mai curând. Nu mai poți aștepta până se hotăreşte celălalt dacă vrea să te urmeze sau nu. Este un moment bun să îi spui exact ce dorești.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Pești

Ai parte să călătoreşti şi să petreci câteva zile minunate departe de casă, dar mai sunt și câteva probleme de rezolvat în preajma Crăciunului. Se pare că o persoană apropiată are nevoie de tine mai mult ca oricând.