Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Berbec

Marte ține cu zodia ta și îți dă un tonus mult mai bun azi. Ești energică de dimineață, rezolvi o mulțime de treburi, iar sănătatea ta se îmbunătățește, dacă ai avut probleme minore recent.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Taur

Se îmbunătățesc unele relații profesionale și vei găsi soluții la o problemă veche de la birou, să nu lași lucrurile încurcate înainte de Crăciun. Vei avea o zi bună și vei fi mulțumită.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Gemeni

Marți trebuie să fie o zi în care faci bilanțul problemelor din ultima vreme și în care analizezi ce relații sunt importante în viața ta. Poate fi o zi în care vei renunța la unii oameni, dar te vei împăca bine cu alții.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Rac

Va fi o zi bună, în care sunt șanse mari să primești un dar neașteptat sau o veste care te bucură nespus. Poate că unul dintre copii, plecați departe, reușește să vină acasă de Crăciun.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Leu

Acceptă unele situații așa cum sunt, mai ales dacă nu te afectează personal și nu pierzi tu nimic. Oamenii implicați își vor da seama singuri dacă au greșit, nu este nevoie să le atragi mereu atenția.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Fecioară

Azi, vei pune accentul pe relația cu subordonații sau colegii tăi care lucrează în aceeași echipă cu tine. Aveți nevoie să clarificați anumite lucruri și să stabiliți un plan pentru începutul anului viitor.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Balanță

Profită de zilele libere, dacă ți-ai luat concediu, și petrece alături de prieteni. Se pare că trebuie să cumperi mai multe cadouri pentru oamenii dragi din jurul tău.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Scorpion

Te așteaptă vești mai puțin bune, dar nu trebuie să faci din țânțar armăsar. Gândește obiectiv și ia în calcul orice variantă. Vei reuși să găsești la timp o soluție salvatoare și să nu te cerți cu nimeni.  

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Săgetător

Încearcă o nouă abordare în relația cu prietenii mai dificili. Profită de vacanță să îi vizitezi sau să vă întâlniți mai des. Marte favorizează acum relațiile solide de prietenie.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Capricorn

Astrele te procoacă să faci anumite schimbări în casă înainte de Crăciun. Este o zi benefică planurilor imediate, care pot fi puse în aplicare fără costuri prea mari, dar cu rezultate bune. 

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Vărsător

Sunt șanse mari ca azi să se revizuiască proiectele la care ai muncit și contractul tău de muncă, iar tu să primești un bonus sau o mărire de salariu promisă pentru ianuarie 2021.

Horoscopul zilei de 22 decembrie – zodia Pești

Problemele de cuplu mai vechi ar putea reveni în prim plan, dacă persoana iubită nu îți împărtășește interesele. Este posibil ca planurile voastre de Crăciun să se schimbe de la o oră la alta.