Horoscopul zilei de 22 august – zodia Berbec

Un prieten îți poate cere ajutorul azi într-o situație delicată, în care nu vrea nimeni să se implice. Nu te implica nici tu emoțional, dar ajută cu bani, dacă este cazul. O faptă bună merită la început de săptămână.

Horoscop 22 august – zodia Taur

Apar cheltuieli când nu te aștepți, iar atmosfera de la serviciu nu este tocmai bună. Colegii de care depinzi nu reușesc să se achite de toate obligațiile. Dacă ești în concediu, evită cumpărăturile prea scumpe.

Horoscopul zilei de 22 august – zodia Gemeni

Vei avea o zi plină de energie și te poți ocupa de cele mai plăcute activități la început de săptămână. Poate fi o dimineață bună pentru o plimbare cu bicicleta, pentru gimnastică sau pentru grădinărit.

Horoscopul zilei de 22 august – zodia Rac

Ai mai multă grijă de tine, dacă te simți obosită și simți nevoia să iei o pauză. Ocupă-te doar de activitățile mai ușoare de la serviciu, iar spre seară încearcă să te odihnești, chiar dacă ai treburi multe acasă.

Horoscopul zilei de 22 august – zodia Leu

Vei afla tot felul de informații și noutăți la serviciu, mai ales dacă te întorci azi după un concediu lung de câteva săptămâni. Ia legătura cu oamenii cu care ai colaborat cel mai bine și apucă-te de treabă!

Horoscopul zilei de 22 august – zodia Fecioară

Ai toate şansele să laşi în urmă problemele care apar la începutul săptămânii. Trebuie doar să ai mai multă încredere în deciziile tale. Azi vei întâlni oamenii potriviţi care te vor ajuta să rezolvi totul.

Horoscopul zilei de 22 august – zodia Balanță

Poate că ai luat unele decizii greșite, dar nu te lăsa intimidată de ce crede lumea. Important este să fii tu mulţumită. Iar pentru problemele care apar pe parcurs, întotdeauna există soluții.

Horoscopul zilei de 22 august – zodia Scorpion

Fii sociabilă şi vei fi apreciată de cei din jur. O atitudine deschisă te va ajuta să ieşi din rutină şi să descoperi activităţi interesante. Se pare că vei fi invitată să participi la un eveniment social.

Horoscop 22 august – zodia Săgetător

Poate fi o zi bună să arunci vechiturile și să te bucuri de mai mult spațiu în casă. Evită, totuși, cumpărăturile până când nu îți rotunjești bugetul cu un nou salariu.

Horoscopul zilei de 22 august – zodia Capricorn

Vei fi nevoitî să te adaptezi din mers la anumite schimbări de la serviciu și programul de muncă va fi mai aglomerat. Este posibil să iei legătura cu o fostă colegă care poate fi o bună colaboratoare pe viitor.

Horoscopul zilei de 22 august – zodia Vărsător

Încearcă să te gândeşti la o nouă slujbă sau la o altă sursă de bani, să îţi sporeşti veniturile. Nu este exclus să apară o ocazie bună azi și trebuie să ai pregătit deja un C.V. bine scris.

Horoscopul zilei de 22 august – zodia Pești

Acordă mai multă atenţie partenerului de viaţă. Se vor ivi momente în care trebuie să fiţi alături unul de celălalt, să faceţi front comun împotriva altora sau să treceţi împreună prin situaţii dificile.