Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Berbec

Luna intră în zodia Leului și poate provoca tensiuni când nu te aștepți. Poți avea o discuție mai neplăcută cu unul dintre șefi, cu unul dintre colegi sau chiar cu tata socru. Încearcă să fii diplomată!

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Taur

Există riscul să fii mai agresivă cu persoanele care încearcă să profite de tine, dar astfel le arăți care este punctul tău slab. Încearcă să păstrezi distanța față de cei care nu te apreciază și nu te cunosc.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Gemeni

Luna din Leu și Mercur retrograd formează azi o conjunctură mai puțin favorabilă pentru zodia ta. Nu sunt excluse discuții în contradictoriu sau situații conflictuale în familie. Este posibil să faci o greșeală.

Horoscop 21 septembrie – zodia Rac

Bucură-te de momentele de liniște de azi și ocupă-te doar de treburile casnice. Nu este deloc o zi bună pentru schimbări și proiecte noi. Mercur și Jupiter sunt în mișcare retrogradă și nu vei primi ajutor.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Leu

Luna ajunge în zodia ta și poate amplifica nevoia de reverie, de liniște și visare. Va fi o zi bună să te relaxezi cu o plimbare lungă și cu o carte nouă. Poți intra în prima librărie să cauți noutățile.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Fecioară

Ziua aceasta îți va oferi un context favorabil pentru treburile urgente care apar la serviciu și vei reuși să rezolvi situații delicate. Vei întâlni oameni deosebiți, dar și clienți dificili, care nu știu prea bine ce vor.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Balanță

Sosesc vești bune, dar, din păcate, nu sunt legate de bani. Bugetul familiei este mult mai mic decât zilele trecute, ai avut cheltuieli mari și ești tentată să faci un împrumut pentru a te descurca.

Horoscop 21 septembrie – zodia Scorpion

Ai planuri noi pentru azi și vei găsi persoanele cele mai indicate să îți dea un sfat competent. Lucrurile încep să se pună în mișcare, iar partenerul de viață te va ajuta cu bani pentru mici investiții.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Săgetător

Încep să apară situații mai dificile la serviciu, provocări noi, schimbări și clienți cu prea multe pretenții. Programul de lucru va fi mai aglomerat și este posibil să apară și discuții neplăcute.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Capricorn

Profită de influența benefică a lui Jupiter, care influențează în aceste zile relațiile intime. El amplifică nevoia de dragoste și de protecție. Este o zi în care vei petrece mai mult timp cu soțul tău.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Vărsător

Luna din Leu te îndeamnă să încerci un proiect nou sau să faci o schimbare în viața de cuplu. Dar discută bine înainte cu persoana iubită ceea ce dorești și găsiți o cale comună să rezolvați treburile.

Horoscopul zilei de 21 septembrie – zodia Pești

Banii încep să devină o problemă, chiar dacă ai pus niște economii deoparte. Azi, s-ar putea să nu dispui de suficienți bani pentru a cumpăra tot ce îți dorești. Evită lucrurile scumpe și magazinele.