Horoscopul zilei de 21 septembrie 2020zodia Taur

Apar discuții azi despre bugetul pe care îl ai în comun cu soțul, cu sora, fratele sau părinții tăi. Se discută cine a contribuit mai mult, de ce sunt probleme financiare și cum puteți economisi. Tu ești mereu cea care chibzuiește banii. 

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2020zodia Gemeni

Un hobby vechi poate să îți ofere noi ocazii să te distrezi, să te relaxezi și să găsești oameni cu aceleași pasiuni. Chiar dacă trebuie să fii prevăzătoare din cauza pandemiei de coronavirus, poți organiza o întâlnire cu persoane de încredere. 

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2020zodia Rac

Te implici în tot felul de activităţi şi proiecte care îţi vor răpi tot timpul liber. În câteva zile, îţi vei da seama că trebuie să faci o selecţie riguroasă, pentru că unele dintre ele nu îţi vor aduce niciun câştig.

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2020zodia Leu

Astrele te sfătuiesc să faci un eforturi mai mari pentru cariera ta, să cauţi asiduu un alt loc de muncă sau un domeniu mai atractiv. În următoarele zile, ai şanse mari să progresezi, dar trebuie să munceşti mult.

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2020zodia Fecioară

Trebuie să te concetrezi pe muncă, să lași deoparte problemele personale, dacă nu sunt probleme de natură medicală, și să își faci o listă cu prioritățile de la birou. Ziua de luni trebuie să fie una dinamică și spornică!

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2020zodia Balanță

Te vei confrunta cu un coleg care nu a înțeles prea bine ce are de făcut, poate pentru că fișa postului nu a fost stabilită corect. Nu este exclus să se anunțe o ședință pentru toți cei care au lucrat multă vreme de acasă. 

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2020zodia Scorpion

Apar lucruri neprevăzute, care nu te lasă să îți duci la capăt planurile pe ziua de azi. Alege ce este mai important, iar dacă șefii complică treburile, încearcă să lămurești lucrurile vorbind cât mai deschis. 

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2020zodia Săgetător

După cum merg lucrurile, se pare că ai o zi norocoasă și mai ales că ai noroc la banii altora. Fie că primești un sprijin financiar, fie că te ocupi de finanțele unui client care te ajută în munca ta. Va fi o zi bună!

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2020zodia Capricorn

Te aşteaptă evenimente deosebite în familie, situaţii ieşite din comun pe care trebuie să le gestionezi cu diplomaţie şi tact. Este posibil să apară cheltuieli neprevăzute şi să pierzi sume mari de bani. 

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2020zodia Vărsător

Fii tolerantă cu cei din jur şi încearcă să înţelegi dorinţele fiecăruia. În familie, pot apărea discuţii neplăcute şi nu vei reuşi să le faci faţă, dacă nu eşti susţinută de rudele apropiate, în mod deosebit de sora ta. 

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2020zodia Pești

Ar trebui să te gândeşti la economiile pe care le poţi face lună de lună şi să deschizi un depozit la bancă. Când începi să pui bani deoparteîntr-un cont, va fi mult mai ușor să aduni sume mai mari în următorii ani.