Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Berbec

Venus te sfătuiește să pui dragostea pe primul plan, în aceste zile. Pune în balanță ceea ce primești de la partenerul tău de viață și cum ar fi viața ta fără el.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Taur

Marte îţi afectează serios relaţiile de prietenie. Ar fi bine să păstrezi distanța, dacă eşti provocată, sau să amâni deciziile importante legate de anumite persoane, chiar dacă sunt prieteni vechi.

Horoscop 21 octombrie – zodia Gemeni

Poate fi o zi bună pentru a începe un nou proiect și pentru a coopta prietenii să colaboreze cu tine. Dimineața vei avea mult de lucru, dar spre seară ți-ar prinde bine un pahar de vin cu un prieten bun.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Rac

Mercur este generos cu banii în aceste zile, ba chiar te influenţează să cheltuieşti mai mult și să îți cumperi câteva dintre lucrurile pe care ți le dorești de multă vreme. Investițiile în confortul tău sunt binevenite.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Leu

Venus este generoasă cu tine şi te va ajuta să obţii anumite favoruri din partea unor persoane influente. Poate fi o zi bună pentru o colaborare, pentru a participa la un nou proiect din firmă sau pentru a cere un bonus.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Fecioară

Vei descoperi cu surprindere că nu poți colabora cu unele persoane care păreau foarte deschise și cooperante. Poate că nu au înțeles corect intențiile tale sau poate că au alte planuri pe care nu vor să ți le împărtășească.

Horoscop 21 octombrie – zodia Balanță

Astrele prevăd o călătorie scurtă după amiază. Ai toate şansele să te plimbi, să te relaxezi și să îţi faci noi prieteni, dar este posibil să descoperi şi că o anumită persoană încearcă să îţi dea planurile peste cap. 

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Scorpion

Este posibil să primeşti o ofertă de muncă, deoarece Venus favorizează câştigurile şi semnarea de noi contracte. Un vechi colaborator sau angajator te poate căuta pentru a te întoarce în echipa lui.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Săgetător

Ți-ar prinde bine să fugi câteva zile de responsabilităţi sau să îţi iei concediu. O călătorie începută azi te poate duce spre o destinație nouă, deosebită, de unde te vei întoarce cu amintiri frumoase.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Capricorn

Vor fi momente azi în care va fi nevoie de tine mai mult la serviciu și vei avea de câştigat mai târziu dacă te implici și rezolvi totul foarte repede. Nu lăsa pe mâine ceea ce poți rezolva azi, chiar dacă trebuie să insiști.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Vărsător

Relaţia de dragoste are nevoie de o schimbare, altfel te vei plictisi curând. Este o zi excelentă să faci ceva deosebit pentru voi doi, să descoperi o activitate pe care o puteți face în doi, un joc, un sport, o drumeție.

Horoscopul zilei de 21 octombrie – zodia Pești

Încearcă să discuți sincer cu partenerul de viață despre problemele care te apasă. Dacă taci, ţi-o vor lua alţii înainte şi vor dezvălui, fără să vrea, lucruri pe care vrei să le păstrezi doar pentru tine.