Horoscopul zilei de 21 noiembrie – zodia Taur

Este o zi bună să începi să lucrezi la un proiect nou. Nu mai amâna, chiar dacă este sâmbătă și alții se relaxează. Astrele arată că pentru tine este o zi excelentă pentru experiențe noi.

Horoscopul zilei de 21 noiembrie – zodia Gemeni

Mercur anunţă o perioadă critică din punct de vedere financiar în următoarele zile. Încearcă să foloseşti banii astfel încât să nu înregistrezi nicio pierdere sau să amâni cheltuielile costisitoare pe care le ai de făcut.

Horoscopul zilei de 21 noiembrie – zodia Rac

Este o zi excelentă să faci curat, să faci sport, să te plimbi, să citești și să asculți muzică. Lasă treburile din gospodărie pentru alții sau pentru mai târziu.

Horoscopul zilei de 21 noiembrie – zodia Leu

Când știi exact ce vrei, nimeni nu te poate influența. Este posibil ca un prieten bun să încerce să te facă să îți schimbi părerea despre unele lucruri. Dar tu ține cont de ce vrei tu.

Horoscopul zilei de 21 noiembrie – zodia Fecioară

Proiectele de viitor ale prietenilor tăi te-ar putea atrage să colaborezi cu ei. Va fi nevoie de multă imaginaţie, ca să nu contribui cu mulţi bani, şi de relaţiile pe care le mai ai în domeniu. Iar azi este o zi bună să negociezi.

Horoscopul zilei de 21 noiembrie – zodia Balanță

Trebuie să te achiți de datorii azi, mai ales dacă datorezi bani unei prietene bune. Nu o lăsa să aștepte doar pentru că știi că nu se va supăra pe tine și că se descurcă financiar.

Horoscopul zilei de 21 noiembrie – zodia Scorpion

Primești o veste bună, găsești ceva ce căutai de multă vreme sau primești un obiect de care aveai mare nevoie, dar nu îl găseai pe nicăieri. Va fi o zi bună, în care te vei simți apreciată.

Horoscopul zilei de 21 noiembrie – zodia Săgetător

Pentru mulți alții, sâmbăta este zi de odihnă, dar pentru tine este ziua în care fie călătorești, fie muncești mai mult la proiectele tale personale. Orice ai face azi, ai grijă de sănătatea ta!

Horoscopul zilei de 21 noiembrie – zodia Capricorn

O întâlnire amicală ar putea fi sursa unor discuții despre afaceri, despre cariera ta și despre perspectivele pe care le deschide un domeniu nou. Unul dintre cei mai buni prieteni poate avea o idee excelentă pentru tine.

Horoscopul zilei de 21 noiembrie – zodia Vărsător

Evită afacerile de familie, micile comisioane și servicii care se mai fac între rude. Cineva încearcă azi să profite de experiența ta sau, pur și simplu, de banii tăi, iar tu nu te vei alege cu nimic.

Horoscopul zilei de 21 noiembrie – zodia Pești

Este tentată să te laşi purtată de val, dar azi ar fi mai bine să vii cu ideile tale şi să alegi un alt drum. Vei avea mai mult succes dacă vei acţiona singură şi vei folosi mai puţini bani.